Moderatorzy

Status
Zamknięty.

Kacperex

KacŚpioszek
Witam,

W tym temacie prosiłbym o wypowiedzenie się na temat składu administracyjnego.
Proszę o rzeczowe i konkretne opinie na temat moderatorów i Adminów.

Kacperex
Zignar
dudekkss
Szczurek
Nekro
Daria
Abi
Nau
Bojan

Nie interesują mnie opinie typu: fajny z niego kolo, ma humor itd.
Chodzi o to jak traktuja was, i jak wykonują swoje obowiązki.

Jak masz skłamać, lub pisać bzdury, wyjdz stąd...

Elessar

Inkwizytor
Weteran
Kacperex - świetny Admin, dba o forum (w zasadzie to o cały portal). Może wydaje się, że nie traktuje swojej funkcji poważnie, ale jednak jakoś ten portal się trzyma i to na wysokim poziomie :). Jedyne co mogę Ci zarzucić, to to, że jak coś ubzdurasz, to tak ma być i już. A, pisze się "ch*j", a nie "h*j" xD.
Zignar - porządny gość, zasłużył na swój tytuł. Robi robotę i dba o porządek.
Dudekkss - to co wyżej. Robi dużo dla forum, jest tu już kawałek czasu. Nie mam zastrzeżeń.
Szczurek - cóż, ostatnio trochę wygasł, ale, jak sam przyznał, jego czas już się kończy. Mimo to solidny JA ;].
Nekro - dobry Global - nie za ostry, ale wie kiedy trzeba być surowym.
Daria - Mod ze sporym stażem, hm, może trochę zbyt łaskawa. Jednakże jest dobrym Moderatorem.
Abi - z tego co słyszałem, jeszcze nie dała żadnego warna :p. Trochę więcej rygoru. Ale nie jest źle.
Nau - koniec miłych słów. Sorry, ale dla mnie on się nie nadaje na Moda. Przyznaje, fajny z niego gość, ma poczucie humoru - i tu właśnie jest problem. Wydaje mi się, że traktuje swoją funkcję niezbyt poważnie (czyt: robi sobie jaja z poważnego stanowiska).
Bojan - cóż, jest Modem niezbyt długo :p, ale trochę go znam i jestem pewien, że będzie dobrze wypełniał swoje obowiązki.

Wszystko, co napisałem w tym poście jest szczerą opinią i mam nadzieję, że nikt nie będzie miał mi za złe, jeżeli w jakiś sposób moja wypowiedź go uraziła. Proszono mnie o szczerość - byłem szczery.

Ave

Feomathar

Über Boss
Moderator
Redakcja
Jak masz skłamać, lub pisać bzdury, wyjdz stąd...
wychodzi...

A serio to obecny skład nie ma tego czegoś co miał skład moderatorski sprzed powiedzmy 2, czy 3 lat. Konkretnie chodzi mi o to że teraz moderatorzy (no w moim odczuciu) są zbyt łagodni i pobłażliwi. Kiedyś dało się zauważyć że część ludzi bała się moderatorów, bo chodziły po forach ploty o tym czy o tamtym modzie. Teraz tego nie ma.
To by było na temat moderatorów. Administracje opierdziele właśnie teraz.

Juniorków się nie czepiam, bo to prawie wymarły gatunek, no może poza Rangizem który stara się pracować na rzecz forum. Dudek zajmuje się obecnie czymś tam w gildiach, ale nie wnikałem w to zbytnio. Szczurek stary gryzoń nie przepracowuje się chyba :p

Administrator za to jak to admin, ma władzę i to widać. Ale największą Twą wadą jest to że jak sobie coś upier*o**sz w główce to tak ma być i 'h*j'. Jest sporo rzeczy na forum które można by pozmieniać, poprawić ale tego nie robisz bo w Twojej wizji tak jest dobrze i nie widzisz tego że sporo osób tego nie pojmuje.
A jeśli chodzi o Twój wkład w rozwój forum oczywiście nie ma do czego się do czepić, dużo robisz, dużo załatwiasz, dużo kombinujesz i to się chwali. Tylko czasem staraj się poznać opinię innych nim podejmiesz nie odwołalną decyzje.

Uhh, kocham takie tematy ; p

Vendetta

Deathproof
VIP
Kacperex: Cały czas doskonali forum i stronę, w koncu admin ;) Bierze pod uwagę każdą prośbę czy skargę użytkownika i traktuje ich z szacunkiem
Zignar: jako user aktywny, jako moderator/jadmin nie wiem, chyba nie za bardzo. Nie mogę o nim nic powiedzieć, bo nie wiem jak się spełnia na tym stanowisku
dudekkss: Wchodzi trochę rzadziej na forum, ale zawsze jak jest, to napisze jakiegoś posta, upomni jakiegoś usera, czy po prostu pogada na sb. ;)
Szczurek: Oj, rzadko jest na forum. Tak jak w przypadku Ziga ok 5h dziennie to mało ;p? To, że ostatnio nie widać mnie na sb czy nawet w róznych tematach, nie znaczy, że mnie nie ma ;) - zig
Nekro: Wraz z awansem trochę zaniedbuje obowiązki moderatora, czyt. dawno nie widziałem, by kogoś upominał, czy coś w tym stylu. Oprócz SB.
Daria: bardzo mało aktywna, ale swego czasu bardzo dobry moderator.
Abi: na początku bardzo dobrze sprawowała swoje obowiązki, nie wiem jak teraz, bo nie widziałem dawno jej postu na forum, tylko SB.
Nau: Osoba skomplikowana i zadziwiająca. Ale on nie powinien być moderatorem... Wystarczy popatrzeć na edita w poście xenexa w temacie "Cokolwiek" (nadal zuy że szturcham twom starom? =( [czy jakoś tak]) jest arogancki i myśli, że jest nad wszystkimi... Często łamie regulamin.
Bojan: świeżo upieczony moderator, nie wiem jak się sprawuje, ale zobaczymy. Zasłużył na kolor ;)

A co do postów... Nie mogę się wypowiedzieć, bo nie wiem jaki moderator usuwa/przenosi/skleja posty, czy tematy.

Karpielek

VIP
VIP
Kac- porządny admin brak jakichkolwiek zastrzeżeń.
Rangiz- przyszły zastępca kaca, odwala świetną robotę- brak zastrzeżeń
Dudekkss- w porządku.
Szczur- hmmm chyba zakończył swoja karierę na forum, jak się pokazuję wypełnia swoje obowiązki.
Nekromanta- brak
Daria- tak jak wspomniał ellesar jest za łaskawa, musi być bardzo stanowcza i surowa wobec userów nie przestrzegających regulaminu.
Abi- według mnie nie nadaje się na moderatora no chyba że zmieni swoją postawę na bardziej surową. Czyli będzie karać za najmniejsze przewinienia. Nie bać się.
Nauczyciel- cóż tak bym powiedział, że to maskotka wszystkich moderatorów, wiecej karać :)
Bojan- nie oceniam, gdyż nie dawno został modem.

Prawdę powiedziawszy brakuje mi tu osoby takiej jak Feomathar.

P.S: Byłem szczery, mam nadzieję, że moje uwagi nie wpłyną na nasze stosunki.
Pozdrawiam

riodrian123321

Dowódca Straży Magów Wody
Kacperex: Dobrze sprawuje swoje obowiązki wobec forum, nie jest obojętny na sprawy szarych userów.

Zignar: Aktywny, surowy, miły, pomocny = idealny junior admin.

dudekkss: j/w.

Szczurek: Jak dla mnie za mąło aktywny jak na JA, wiem że ma pewnie inne sprawy na głowie.

Nekromanta Boom: Niemiły, denerwuje wielu użytkowników, czepia się błahych powodów, obraża użytkowników. Był całkiem inny przed awansem.

Daria: Nie widziałem jej ostatnio na forum, i w całej mojej karierze nią miałem styczności z jej pracę moderatorką.

Abi: miła, pomocna, aktywna, wypełnia swoje obowiązki.

Nau: jest trochę ironiczny i dobrze włada sarkazmem ale w głębi ducha jest dobrym modem.
Bojan: brak.

Wszystko to powiedziane jest z głębi serca.

Zomin

Member
Kacperex: Działa jak przystało na szefa, zajmuje się użytkownikami i można z nim normalnie popisać..

Rangiz: W porządku gościu, znamy się od dawna i od zawsze był pomocny, jednak również odpowiednio rygorystyczny, trzyma się reguł.

Dude: Podobnie jak Zig, jednak ostatnio dosyć rzadko się widujemy. Oceniam na plus.

Szczurek: Też stary znajomy, kiedyś siedział na forum naprawdę często.. Teraz jest odrobinę gorzej, ale moim zdaniem, radzi sobie.

Boom: Nie raz weszliśmy sobie w drogę, kilkukrotnie zostałem przez niego "zgaszony".. Czasem bardzo brutalnie postępuje z wszelakimi użytkownikami, jest zbyt surowy i można dostać u niego bana za byle przewinienie. Na pewno, nie mój typ.

Daria: Zachowuje się odpowiednio w stosunku do innych, nie wywyższa się i nie robi z siebie Pana Wszechświata. Pokrótce, jest okey.

Abi:..Czy ja muszę w ogóle coś pisać? Stała się moderatorem dosyć nagle i od razu załapała, o co w tym chodzi. Pomaga na wszelkie sposoby i jest przyjazna do wszystkich użytkowników.

Ticzer:.. No cóż, Rio opisał go dosyć dokładnie.. Tak czy inaczej, niezły moderator, dobry kolega. Zachowuje się.. "oryginalnie", na swój sposób bardzo intrygująco, jednak nie jest to na pewno jego minus. Rozluźnia atmosferę wszędzie, gdzie się pojawi.

Bojan: Póki co, nie da rady wypowiedzieć się o nim, poczekamy, zobaczymy.

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
Kac:Bardzo dobry Admin,dba o forum,o jego rozwój itp. itd;)
Zig:Odwala kawał dobrej roboty,jak to Karpielek napisał:przyszły zastępca Kacpa ;)
Dud:pojawia się co kilka dni ale wtedy już robi coś dla forum.Aktualnie zajmuje się głównie zadaniami gildiowymi.
Szczur:Ostatnio mało go widzę a jak już sie pojawia to na SB tylko.
Bomowaty:Szaleje z warnami(zwłaszcza jak był zwykłym modem),teraz trochę jakby się uspokoił...
Daria:Dawno jej nie widziałem...
Abi:Warnów nie daje,tylko upomina userów przez PW;p Takie rozwiązanie tez jest dobre...
Nau:Warny daje zazwyczaj tylko tym których "lubi" ;d A tak to nie mam nic do niego.
Bojan:Brak zdania.

Thran

Che Świniara
Kac: Wporządku jesteś, wyprowadził serwis z dna ;)

Zig: też dobry materiał i mógłby dostać na stałe admina :p

DuD: prowadzi zadania dla gildii i jest też dobrym moderatorem.

Szczur: mało go widuje więc się nie wypowiadam.

BOOM: Jest wporządku w przeciwieństwie do nau.

Abi: Pozostawie bez komentarza tzn, niemam go wcale.

Nau: Nie odpowiada mi jako moderator, od kiedy pamiętam zawsze zachowywał się jak skończony idiota a zignar na gadu wyznał że to niby maskotka, lol maskotka ok ale czemu mu nie dać własnej grupy, kolor i rangę "jestem maskotką" jako moderator wogóle się nie sprawdza i nie jestem jedynym który tak mówi.

Bojan: brak zdania.

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Kacperex - Widać, że zależny ci na rozwoju strony i dbasz o nią bardzo dobrze. Z pewnością pod względem prowadzenia strony jesteś bez zarzutu
ale czasami twoje pomysły bywają chybione.To co czasami podoba się tobie nie podoba się reszcie, ale jako, że jesteś adminem to pada hasło: Podoba mi się i chuj wam do tego. \
Dlatego jak wpadniesz na jakiś bzdurny pomysł to możemy tylko wznosić ręce do nieba. Dobrze byłoby, gdybyś częściej słuchał uzytkowników niż samego siebie.
Poza tym to spoko z ciebie dupek :p

Zignar- średnio sledze jego działalność jako moderatora. Wydaje się porządnie spełniać swoje obowiązki, ale bez szaleństw

dudekkss- No cóż jeden z niewielu ludzi na tym forum, który ma oko na wszystko. Od dawien dawna solidny fundament w gronie moderatorskim. Odpowiedni człowiek na odpowiednim miejscu.

Szczurek - Z całej sympatii do szczura mógłbym powiedzieć, że jest zajebiście, aczkolwiek wiem, że szczuro na forum działa już bardzo mało, a jego akcje ograniczają się do minimum. Myślę, że ten JA to dla niego takie wyróżnienie za wiele lat pracy na forum. Obecnie bardziej tytuł prestiżowy.

Nekro Wydaje sie być porządnym moderatorem, jednak ma skłonności do nadużywania władzy. Z reszta kto ich nie ma.
Czasami pojawia się tez nadinterpretacja, jednakże o wiele częściej ma racje w tym co mówi.

Daria - Wydaje się, że działa bez zarzutu, chociaż niewiele ją widzę na forum, więc trudno mi coś konkretniejszego powiedzieć

Abi- Moderator z ludzką twarzą :) Myślę, że od niej warny mógłbym dostawać zawsze :) Jak najbardziej jej obecność na plus.

Nau- Kacperexowy wymysł, który i tak ma w nosie wszelkie reguły. Warny stawia według własnego widzimisię nie do końca związanego z regulaminem.
Na dodatek sam łamie regulamin, a często karze za to innych. Moderator maskotka. Dla mnie maskotką forum był również zanim dostał moderatora.
Dlatego dla mnie to jedna wielka pomyłka...na dodatek mam wrażenie ,ze przez bycie moderatorem znormalniał...smutne

Bojan= Bojan zbyt swiezy by cokolwiek tu oceniać, aczkolwiek zapowiada się porządnie

Popieram...Feo powinien powrócić do działalności. Z nim nie było żartów :) Twardy był

Phantom Lord

Active Member
Kacperex - naprawdę świetny admin, ale strasznie upiera się przy swoim - OK, to ważne, ale przesadza. Nieraz jak się przy czymś uwali, to aż zęby się zaciskają. To taka jedna wada, dość gryzie w zadek, ale ogólnie po stronie widać, że na stanowisku siedzi właściwa osoba.
Zignar - JA jest bardzo dobrym, znam go z ZŚM, z tych moich dwóch lat na forum i wiem, że obowiązki wypełnia należycie. Mimo, że na większość spraw mamy dość odrębne poglądy, bardzo szanuję go jako usera.
dudekkss - często proszę go o dołączanie nowych Zakonników i załatwiam problemy ZŚM - zawsze w mgnieniu oka załatwia wszystko. Bardzo porządny JA, ponadto na razie wydaje się obiektywnym sędzią, mimo, że był wcześniej związany z jedną z gildii.
Szczurek - ba, ważna osoba na forum :D ale nie widuję go ostatnio często. Nie wiem, czy rzeczywiście się nie przepracowuje, czy może ja na niego nie wpadam.
Nekro - chyba się trochę uzależnił od forum, bo co wpadam, on tu siedzi. Global, brakowało mi błękitnego kolorku. Wydaje się dobrze odwalać robotę.
Daria - widać, że często tłumaczy coś ludziom zakładającym durne tematy, piszące durne posty. Nie wiem jak ona może być taka miła. Aż za miła.
Abi - jako o modzie, nie mogę powiedzieć w zasadzie nic.
Nau - No cóż... Może i postać barwna i zabawna, raz mnie irytuje, raz zwala z fotela. Jako mod... No właśnie, no cóż. Mi raczej nie odpowiada.
Bojan - dopiero co zaczął, na ocenę trochę poczeka.

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
Kac - tu sie nie ma czego czepić wszystko zajebiście

Zig - Angażuje sie chyba we wszystko co sie da, robi bardzo dużo, JA to idealne rozwiązanie dla niego, człowiek czynu xD

Dud - Podobnie do Zignara, zajmuje się gildiami żebyśmy się za bardzo nie nudzili

Szczurek - nie wiem rzadko tu wpada ale jak już przyjdzie to robi swoje

Boom - Casami przesadza, jak ktoś już powiedział, wiecej nie musze mówić, w zielonym było mu dużo ładniej

Daria - Kiedyś była aktywniejsza, ale jak przyjdzie to odwala kawał roboty dobry modek, ani za miekki ani za twardy

Abi - Bardzo miła i łagodna, i bardzo dobrze ;)

Ticz - czasami irytujący ale w gruncie rzeczy spox, czasami jak coś walnie to sikam ze śmiechu przed kompem

Bojan - Dopiero się dowiedziałem że jesteś modem, gratulacje, ale na ocene musisz poczekać.

El Bastardo

Władca Wiedźm
Moderator
Redakcja
Kacperex - Kaca nie będę komentował, bo każdy wie że odwala kawał dobrej dobrej roboty i to on napędza cały ten nasz umiłowany "bałagan".

Zignar - Człowiek którego wszędzie pełno, sam nie wiem jak on to wszystko ogarnia, dobrze sprawuje swoją funkcję.

dudekkss - Porządny gość, odpowiedzialny za zadania gildiowe i odpowiednio się do tego zabiera, z resztą tak jak do wszystkiego co robi.

Szczurek - Tu nie wiem co powiedzieć, Szczurek rzadko bywa i raczej nocami, wiele to pewnie nie pracuje ale mam nadzieję że coś jeszcze robi.

Nekro - Myślę że robi ile może, jak czytałem wcześniejsze wypowiedzi wlepia dużo warnów, taki moderator też jest potrzebny.Dobrze że globalny nie leci w kulki.

Daria - Ostatnio rzadko wpada...

Abi - To taki dobry moderator, z niewyczerpanym zapasem ostatnich szans. I dobrze ktoś musi mieć ludzkie odczucia w tej drużynie.

Nau - Człowiek z innego świata, działa tylko wtedy kiedy uważa to za słuszne.

Bojan - Jest modem? Dobrze niech pracuje na opinię, myślę że się nadaje.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom