Kacperex - Widać, że zależny ci na rozwoju strony i dbasz o nią bardzo dobrze. Z pewnością pod względem prowadzenia strony jesteś bez zarzutu
ale czasami twoje pomysły bywają chybione.To co czasami podoba się tobie nie podoba się reszcie, ale jako, że jesteś adminem to pada hasło: Podoba mi się i chuj wam do tego. \
Dlatego jak wpadniesz na jakiś bzdurny pomysł to możemy tylko wznosić ręce do nieba. Dobrze byłoby, gdybyś częściej słuchał uzytkowników niż samego siebie.
Poza tym to spoko z ciebie dupek
Zignar- średnio sledze jego działalność jako moderatora. Wydaje się porządnie spełniać swoje obowiązki, ale bez szaleństw
dudekkss- No cóż jeden z niewielu ludzi na tym forum, który ma oko na wszystko. Od dawien dawna solidny fundament w gronie moderatorskim. Odpowiedni człowiek na odpowiednim miejscu.
Szczurek - Z całej sympatii do szczura mógłbym powiedzieć, że jest zajebiście, aczkolwiek wiem, że szczuro na forum działa już bardzo mało, a jego akcje ograniczają się do minimum. Myślę, że ten JA to dla niego takie wyróżnienie za wiele lat pracy na forum. Obecnie bardziej tytuł prestiżowy.
Nekro Wydaje sie być porządnym moderatorem, jednak ma skłonności do nadużywania władzy. Z reszta kto ich nie ma.
Czasami pojawia się tez nadinterpretacja, jednakże o wiele częściej ma racje w tym co mówi.
Daria - Wydaje się, że działa bez zarzutu, chociaż niewiele ją widzę na forum, więc trudno mi coś konkretniejszego powiedzieć
Abi- Moderator z ludzką twarzą
Myślę, że od niej warny mógłbym dostawać zawsze
Jak najbardziej jej obecność na plus.
Nau- Kacperexowy wymysł, który i tak ma w nosie wszelkie reguły. Warny stawia według własnego widzimisię nie do końca związanego z regulaminem.
Na dodatek sam łamie regulamin, a często karze za to innych. Moderator maskotka. Dla mnie maskotką forum był również zanim dostał moderatora.
Dlatego dla mnie to jedna wielka pomyłka...na dodatek mam wrażenie ,ze przez bycie moderatorem znormalniał...smutne
Bojan= Bojan zbyt swiezy by cokolwiek tu oceniać, aczkolwiek zapowiada się porządnie
Popieram...Feo powinien powrócić do działalności. Z nim nie było żartów
Twardy był