Misje Na Magów Wody

Status
Zamknięty.

Marioxs

New Member
Witam mam pewien problem znalazłem Handlarza bronią a i kto Porywa ludzi też się dowiedziałem. Po tym Lares nie chce ze mną iść oddać Ornamentu magom bo ( no nie słuchałem dlaczego ) a gdy poszedłem do tej piramidy dostałem opiernicz tylko od Saturasa a misji z Ornamentami albo Uruchomieniem teleportów żaden mag nie chce mi zlecić.... Co się dzieje co mam zrobić ?

Aniol Stroz

Najlepszy grafik
Moderator
Redakcja
O ile dobrze pamiętam to musisz zostać jednym z członków wodnego kręgu. Udaj się do Vatrasa (on jest magiem wody w mieście, wygłasza jakieś tam mowy) i porozmawiaj z nim :).

Dawno w to nie grałem, ale mam nadzieję że pomogłem.

Marioxs

New Member
No właśnie o to chodzi że jestem członkiem byłem na Zebraniu a pierścień noszę na sobie....

Aniol Stroz

Najlepszy grafik
Moderator
Redakcja
Bardzo dziwne.. Któryś z magów, bodaj Nefarius powinien dać ci jeden kawałek ornamentu i naszym zadaniem jest znalezienie pozostałych.. On stoi przy tym wielkim portalu :].

Marioxs

New Member
Nic mi nie dał ja tam powinienem z Laresem iść a on nie chce komenda Zrobię to za ciebie! znikła... A kawałek Ornamentu mam bo ożywiłem Kamiennego Strażnika który zabił Sekoba ^^ ale go zniszczyłem z pomocą farmerów i tam był Ornament. W spisie misji mam o tych Ornamentach że to i tamto uruchomiłem ale Nefarius nie gada o niczym ze mną jedynie to pewien MAG ognika chce uczyć a inny języka Budowlanych....

Aniol Stroz

Najlepszy grafik
Moderator
Redakcja
A napisałeś że wiesz kto porywa ludzi, a rozprawiłeś się z nim? Bo o ile dobrze pamiętam to miało coś z tym wspólnego.. Jakiś list miał przy sobie czy coś..

Marioxs

New Member
Tak zabiłem Dextera a Greg zabił bandytów. List miał od Kruka zaniosłem do Vatrasa i zostałem Członkiem Magów Wody no i Handlarza Bronią wpakowałem za kratki :) Zastępstwo dla Laresa znalazłem tego handlarza i zrobiłęm dla niego misję po której się obraził na mnie i chce żarcia ode mnie w zamian za Handel :)

Aniol Stroz

Najlepszy grafik
Moderator
Redakcja
Poszperałem trochę w googlach i wyczytałem że gdy Lares nas zaprowadzi prawie na miejsce, da nam coś i mamy to dostarczyć Saturasowi. Ciebie nie prowadził... I możliwe ze tutaj popełniłeś błąd.
W naszej solucji nic nie wyczytałem przydatnego, nie mogę dać linka do innego forum więc wpisz w googlach ''gothic 2 noc kruka - solucja'' i wejdź w pierwszy wynik :). I przeczytaj proszę, zobacz czy czegoś nie przeoczyłeś.
Ja już nie mam pojęcia ^^

Pozdrawiam.

Marioxs

New Member
No zrobiłem wszystko bo posiadam Encyklopedię Gier a w niej pełny poradnik :) No to może mi ktoś pomoże ?

TEMAT WYJAŚNIONY PROSZĘ ZAMKNĄĆ

dudekkss

Carcass
Weteran
Redakcja
Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom