Milten I Jego Zakon?

Status
Zamknięty.

Kacperex

KacŚpioszek
No więc spotkałem się z nowinką, że Milten ma zamiar stworzyć jakiś zakon i myślę, że jest to całkiem możliwe.
Wydaje mi się, że może to mieć związek z 3. Milten osadzi się gdzieś, gdzie o Innosie nie słyszeli. Tam wezmie paru kumpli i zaczną nauczać. Coś na wzór Vatrasa.
Wydaje mi się, że jest to bardzo możliwe i spotkamy Miltena, już jako Arcymaga Ognia

Co o tym myślicie?

Dark Shadows

Active Member
Hmm też o tym słyszałem, a właściwie czytałem na forum gothic site. Tam też o tym rozprawiali. Ja myśle, że on założy taki mały klasztor, grupę lub sekte :D gdzie będzie nauczał w stylu magów ognia ale ze swoimi elementami.

Druga hipoteza to taka, że to on założy lub dołączy się do tych nowych magów powietrza i czegoś tam jeszcze. Kto to wie. Ja jednak wole go jako maga ognia mimo wszystko. :)

Lord Bezimienny

Weteran
Weteran
Myślę, że o Innosie wszyscy tam słyszeli :p . Milten może założy nowy klasztor, będzie on mały i będzie miał mało członków, ale może będą wspierani przez główną świątynie Innosa? A może założy taki may klasztor, który będzie tylk przykrywką dla przekrętów Bezimiennego :p ? Kto wie ;)

Pozdrawiam

Jodełko

Weteran
Weteran
Redakcja
Bardzo prawdopodobne ale to przecież tylko przypuszczenia nie? Na banq wiadome jeszcze chyba nie jest (chyba ze jest inaczej xD), no ale to było by nawet ciekawe rozwiązanie i udoskonalenie fabóły, moze być też tak ze przyajciele się rozejdą, by potem znów walczyć razem... Pożyjemy zobaczymy....

doctor

Wariat
Weteran
a niby po co on mialby zakladac klasztor magow ognia ktoryz sa najbardziej znani ze wszystkich magow jacy tylko sa w gothicu :D wg mnie on JESLI WOGOLE ma cos zakladac to jakis odlam magow ;P
np wspomiani powietrza i ziemi... bo nie wyjasnione to zostalo tak zbytnio a pogloski o takich magach krazyly i to od dawna :)

rex

Member
Mi by sie to bardzo podobało uwielbiam to co ogniste a do tego odrazu bym mu pomagał i z nim został. Lubie grać magiem zwłaszcza gdyby było możliwe miec miltena na wojnie przy swym barku. Gdyby była jeszcze jakas wojna klasztorów beliar vs innos a beliar godzi. He ale to tylko marzenia xD

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom