Mikstura Ognia

Status
Zamknięty.

Aar0n93

New Member
Witam!
Otóż mam mały problem ze znalezieniem Mikstury Ognia potrzebnej do zrobienia miecza żywiołów. Gram z Quest Packiem 4 patch 1.73. Może mi ktoś powiedzieć gdzie mogę zdobyć tą miksturę?
Z góry dzięki.

Dami 1200

Member
Jestem na świeżo, bo właśnie kończę Gothica 3 i latam z mieczem żywiołów :) Mikstura ognia prawie na pewno jest w posiadaniu Dana - orkowego najemnika, będącego gladiatorem na arenie w Monterze.

Aar0n93

New Member
Jestem na świeżo, bo właśnie kończę Gothica 3 i latam z mieczem żywiołów :) Mikstura ognia prawie na pewno jest w posiadaniu Dana - orkowego najemnika, będącego gladiatorem na arenie w Monterze.

W sumie w Monterze zrobiłem wszystkie questy i po pojedynku z Danem na arenie nie znalażłem w nim tej mikstury....no nic sprawdzę go jeszcze raz:)

Dami 1200

Member
A nie, Dan ma przepis na miksturę powietrza. Przepis na miksturę ognia należy do Yugula - przeklętego kapłana w świątyni Ben Sala. Wybacz, pomyliło mi się, jednak tym razem to sprawdziłem więc to pewne na 100%.

Aar0n93

New Member
A nie, Dan ma przepis na miksturę powietrza. Przepis na miksturę ognia należy do Yugula - przeklętego kapłana w świątyni Ben Sala. Wybacz, pomyliło mi się, jednak tym razem to sprawdziłem więc to pewne na 100%.

Tak dokładnie:) Właśnie zobaczyłem bo zabiłem tego nieumarłego maga...
Ale w sumie dzięki za pomoc. :D
PS: A wiesz może gdzie znaleść miecz co bije więcej niż miecz żywiołów (+140 obrażeń) ? :)

Dami 1200

Member
Z tego co wiem (mówimy oczywiście o mieczach jednoręcznych) to jest jeszcze miecz przodków - ma takie same obrażenia jak miecz żywiołów, lecz ma jeszcze jakieś bonusy do obrony. Jednak przepis na niego znajduje się w jednej z ciężkich skrzyń - trzeba otworzyć równiutko 39 żeby na niego trafić - mnie nigdy nie chciało się biegać :) .

El Bastardo

Władca Wiedźm
Moderator
Redakcja
Problem roziwązany, jeśli ktoś chce będzie chciał coś dodać, niech skontaktuje się z grupą moderacyjną.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom