Miecz- Kowal

Status
Zamknięty.

damiann

New Member
Dobra ..wszedłem na cmentarz, wziąłem wszystko co trzeba i jak chciałem naostrzyć zardzewiały miecz osełką to pisze,że potrzebne mi tępe ostrze a przeciez mam juz zardzewiały miecz. Wiec co trzeba miec jeszcze ??

silvver

New Member
Dobra ..wszedłem na cmentarz, wziąłem wszystko co trzeba i jak chciałem naostrzyć zardzewiały miecz osełką to pisze,że potrzebne mi tępe ostrze a przeciez mam juz zardzewiały miecz. Wiec co trzeba miec jeszcze ??

Na osełce można ostrzyć tylko miecze, które sam wykułeś (mają w nazwie na początku "Tępy") lub które przekuwasz. Samego zardzewiałego miecza po prostu nie da się zaostrzyć

Fahrenheit

Pimpu?
A ja mam inne pytanie - jestem Kowalem trzeciego poziomu, co mam zrobić, by wykuwać coś innego niż Ostry Miecz z 30 obrażeń?

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
A ja mam inne pytanie - jestem Kowalem trzeciego poziomu, co mam zrobić, by wykuwać coś innego niż Ostry Miecz z 30 obrażeń?

hmm o ile pamietam to wiecej rudy
ostry miecz dwureczny nauczylem sie kuć gdy kowal powiedzial ile potrzebuje do tego rud

dudekkss

Carcass
Weteran
Redakcja
Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom