Zomin
Member
W tym temacie chciałbym polecić mieszankę Tibii(brak ograniczeń lvlowych), Guild Wars/WoWa(nie wiem czemu ale gralem też w obie te gry i mi sie wydają podobne) i Ragnaroka(też Japoński RPG ). Trochę o fabule- W królestwie zaczęły dziać się złe rzeczy, nagle zaczęły pojawiać się Kamienie Metin-twory czystego zła. Przez nie państwo rozpadło się na 3 części, każda z nich zajmowała się głównie inną dziedziną-1 z nich zajęło się handlem, 2 walką i armią, a 3 religią. Na początku nie jesteśmy zbyt silni i możemy łatwo zginąć jeśli napadną nas zwykłe wilki, czy spore stado dzikich psów, ale szybko się to zmienia. Możemy zostać Sura-człowiekiem, który zgodził się trenować w walce w zwarciu jak i magią, Wojownikiem-klasą która korzysta z najcięższych broni i zbroi, i na wyższych poziomach doświadczenia z łatwością potrafi wbić się w grupkę wrogów i wybić ich kilkoma ciosami, Szamanką, która korzysta ze swoich czarów oraz różnorakich wachlarzy, lub też Ninją, która może wybrać pomiędzy walką w zwarciu a łucznictwem.
Strona Główna Polskiego Servera Gry- www.metin2.pl Wystarczy pobrać i spathować klient,(ściąga się jakieś 3h na wolnym łączu) zrobić konto i grać.
Polecam tę grę, ponieważ ma wciągającą fabułę, miłe questy(od znalezienia w potworach przedmiotu po rozmowy z kilkoma osobami, czy też zniszczenie Kamienia Metin różnego rodzaju) i dość szeroki asortyment potworów. Sam czasem zapominam o obowiązkach, gdy gram w tą grę. Piszcie w tym temacie swoje przeżycia, lub też pytania, jeśli nie znaleźliście ich w internecie.
Jeśli był taki temat, to przepraszam ale nie moge skorzystać z wyszukiwarki, bo mi pisze, że nie znalazło żadnych postów(sprawdzałem z tymi, które są i pisze mi to samo).
PoZdRo!
Strona Główna Polskiego Servera Gry- www.metin2.pl Wystarczy pobrać i spathować klient,(ściąga się jakieś 3h na wolnym łączu) zrobić konto i grać.
Polecam tę grę, ponieważ ma wciągającą fabułę, miłe questy(od znalezienia w potworach przedmiotu po rozmowy z kilkoma osobami, czy też zniszczenie Kamienia Metin różnego rodzaju) i dość szeroki asortyment potworów. Sam czasem zapominam o obowiązkach, gdy gram w tą grę. Piszcie w tym temacie swoje przeżycia, lub też pytania, jeśli nie znaleźliście ich w internecie.
Jeśli był taki temat, to przepraszam ale nie moge skorzystać z wyszukiwarki, bo mi pisze, że nie znalazło żadnych postów(sprawdzałem z tymi, które są i pisze mi to samo).
PoZdRo!