O stary. Jestem w moim świecie
Mam to szczęscie iż zupełnie przez przypadek natknąłem się na mojego znajomego który pokazał mi swoje gierki. Wsrod nich był piracik MGS'a. To był jeden z najlepszych dni mojego życia.
Gra jest genialna, idealna, wspaniała, znakomita. Jest to po połowie historia o miłości lecz też o sprawie rządowej. Nie z byle powodu mam nick Gray_Fox - Member of Fox Hound. FOX - HOUND to grupa terrorystów którzy posiadają informacje genetyczne za sprawą której mogą stworzyć idealnego żołnierza. Posiadają również broń - Wyposarzonego w technologie laserowe, ochroone, bojowe robota "Metal Gear'a" Snake-bo tak nazywa sie główny bochater musi powstrzymać terrorystów za pomocą dwóch ludzi - The Darpa Chief and Prezydnet of Arm's Tech Keneth Baker. Jednakże oni umierają przez atak nieznany. Ogólnie , nie bede wam wiecej zdradzał
QUOTE Grałem jedynie w jedynke, było to spory czas temu, ale do dziś pamiętam, że na końcu bardzo się wzruszyłem
Tak, a najlepszy było to : Gram Gram , i nagle pokonuje Liqu'ida na głowie MG. Wtem biegnie do leżącej Meryl, a Snake odkrywa że ona nie żyje. Zaczyna sie tam wspaniała muzyka lecieć i ja i kolega zaczynamy...płakać
Co do bossów : ja uważam że najlepszymi byli : Psycho Mantis - poprostu ten który " odkrył każdy człowieka sekret" , tajemnicza i sexsowna Sniper Wolf- która tydzień bez jedzenia i picia mogła sterczeć i obserwować ofiarę ze snajperki, niewiem czy dać tutaj Gray_Fox- najlepsza postać po Snake'u i Meryl. Coż za smutna sytuacja przy walce z MG! Zostaje bestialsko zamodowany. Kolejna sytuacja w której poleciały łzy, i dodam do tego Vulcana Reva zwanego przezemni "kkooooozsaaak"
Koleś niezły z tym swoim karabinem typu "ciężka amunicja"
Oprawa dzwiekowa jest zaraz po fabule najwieksza zaleta tej gry. W niektórych momentach jak wspomniałem wyżej poprostu chce sie płakać
Wzruszenie niezna granic!!!!!!!!!
Co do wad : Wkurza mnie czasem, jak musze biegać po schodach aby dostać sie do "Comunication Tower B" Długie, męczące, duzo amunicji idzie, i rationów. Często gine. Chyba najgorszy moment w tej grze.
Do tego dojdzie jeszcze akcja z liną. Jak musimy skakać aby unikać śmigłowca. To bardzo trudne. Nienawidze tego.
To tyle wad! Gra jest naprawde wspaniała! I TO TYLKO 1 częśc. W innych nie dane było mi zagrać chociaż sie ciesze że w 1 tak.
QUOTE Więc czy ktoś wie skąd można wziąść tą gre?? Patrzyłem na allegro ale mają tylko na PS, (chodzi mi o pierwszą część), o p2p nie wspomne bo tam jest kompletna pustka...
Tak to prawda niestety. Grę
BARDZO TRUDNO dostać. Ja poszukiwałem ją 3 równe lata. Doczekałem się. Wspomniałem o tym w 1 częsci posta.
Może zajrzyj na emule?
Tyle!
Ale sie rozpisałem