Mnie Medal of Honor wogóle nie wciągnął, podobała mi isę tylko misja na Normandii. Co innego Call of Duty - to jest mega gra, Medal of Honor chociaż podobny, to moim zdaniem chowa się przy tej grze. CoD ma zdecydowanie lepsze misje .... wogóle jest lepsza. Return to Castle Wolfenstain kiedyś była moją ulubioną grą wojenną. Klimat, grafika, misje, fabuła - wszystko stoi na wysokim poziomie. Battlefield też mi się podobało, graficznie. Bardzo też podobała mi się muzyka w tej grze. Jednak nie jest to to samo co CoD czy RTCW, ale napewno lepsze niż MoH. Inna gra jeszcze dobra, wojenna to Operation Flashpiont. Jeśli mowa o realiźmie gry to nie ma porównania do żadnej innej. OF jest najbardziej realną grą wojenną. Jest też bardzo dobra graficznie i posiada bardzo dobrze rozbudowane misje. Główną zaletą jest możliwość korzystania z każdego napotkanego pojazu, latanie helikopterami itd. Podobają mi się też mapy, bo w OF są one ogromne. Była jeszcze gra Iron Storm, ale to już jest towar z niższej półki - wogóle mi się ta gra nie podobała.
no to chyba tyle pozdr.