nie chodzi mi o brame Setariff.... tylko dalej na północ w tych jaskiniach.patrząc na brame setariff
idziesz w lewo
jak zabijesz trolla idziesz do ruin w świątyni
potem idziesz non stop prosto i na końcu wyjdziesz w mieście
tak, tak, byłem już dalej w tym mieście (nie pamiętam nazwy) i tunelem wróciłem na początek gry. Poleciałem ponownie na bagna, do klasztoru, no i za drugim razem ta brama w jaskini jest zamknięta a do klasztoru też się nie wrócę bo nie można przeskoczyć tego progu (tam stoi jakiś mnich). Zobacz link z mapą . Są tam kolorem zaznaczone te miejsca. http://img51.imageshack.us/img51/2222/teleporty.pngA zabiłeś już te 3 harpie wraz z z kryształowymi pająkami w lodowej świątyni?
Wróciłem się bo miałem dwa zadania nie wykonane. A jak z tym teleportem (w linku z mapą zaznaczony na niebiesko)?? Jak się do niego można dostać?? Jeśli chodzi o save'a to musiałby być po pokonaniu 3harpi w lodowej świątyni, ewentualnie coś dalej (początek wejścia do miasta). Mam podać maila? czy na gg??Pytanie brzmi - po co się wracałeś? Teoretycznie i praktycznie w grze nie ma potrzeby wracania do "ukończonych" lokacji (prócz klasztoru, do którego i tak dostajemy się niekonwencjonalnie) i w związku z tym twórcy mogli nie dopatrzyć tego, że owa brama jest zamknięta na za drugim razem czy coś w tym stylu. Tak czy siak, jeżeli nie masz starszego newsa, w którym jesteś za bramą lub przed bramą jeszcze przed jej pierwszym przekroczeniem, to pupcia zbita. Ewentualnie podaj mi moment w grze dokładny, w którym się znajdujesz, podeśle ci swój zapis z okolic tego momentu (nie gwarantuje, że będzie działał).
niestety save nie działa z moją wersją gry. Poszukuje save gdzieś z okolic środka gry, np. na bagnach, lub w klasztorze. Moje savy mają 1876kb. Kontakt na GG.http://www.speedyshare.com/files/25131479/0116.sav - link to save tuż po zdobyciu młota w wielkiej kuźni. Mam nadzieję, że zadziała u ciebie.
wersja 1.0jaka wersja gry, bo nie wiemy czy nasze save'y beda dzialac z twoja wersja gry
Niektórzy mieli problem ze znalezieniem m. in . drewnianej nogi, specjalnej broni, przejscia itd. Po to on jest. Posążki Innosa ja powoli robię na mapce, znaczy zaznaczam. Powinien się pojawić kiedyś.Co do tematu.. Po co w ogóle jest taki temat?
Przecież wystarczy znać kierunki, a kiedy przebadamy okolice.. - cel na mapie sam się pokaże...
szkeleton3, czy nie lepiej zaznaczyć np. Posążki Innosa (te do misji ze zwojów w Rozdartej Dziewicy)? Znalezienie ich wszystkich - to dopiero jest kłopot!
Jak zostanie ukończona zostanie dodana na stronę główną w kategorii "Arcania".Jako, że już pracujesz nad mapką takową dostaniesz Dołączona grafika
Jak skończysz to proszę - napisz mi na PW, bo mogę zapomnieć odwiedzić temat itp.
Wierz mi ... niektórzy nawet tego nie potrafią ... pisze w zadaniu "idź do latarnii", a ludzie piszą "gdzie mam iśc po xxx zadaniu?!"Wiesz - ja myślę, że to kwestia słuchania i czytania ze zrozumieniem dialogów, czy trudno, czy też łatwo jest znaleźć dany przedmiot.