Mag

Status
Zamknięty.

Seriance

New Member
Ukończyłem wszystkie questy potrzebne do przyłączenia się do inkwizycji, ale nie mogę zostac magiem, zostaje tylko wojownikiem. Jeżeli ktoś byłby mi w stanie pomóc to będę wdzięczny.

Asgan

New Member
Ja mam jeszcze większy problem, wykonałem wszystkie zadania i próby.
Zmierzam do sali ognia, inni magowie ustawiają się a Inkwizytora NIE MA.
I nie wiem co dalej, magowie nie rozmawiają ze mną o niczym co wiąże się z fabułą gry. :wacko:
Nie ma ani pytań, ani odpowiedzi na pytania od Inkwizytora bo go przecież nie ma w sali.
Jakieś sugestie?

d.a.w.i.d

Member
Nie ma Inkwizytora? Spróbuj się przespać czy coś w tym stylu, jeśli nie to bug gry. Z tego co pamiętam to Inkwizytor daje nam gildię, Warrior of the Order albo Mag, zależy co się wybrało.

Asgan

New Member
Spałem, wczytywałem wcześniejszy save i wszystko o kant d...y rozbić.

GOPA

New Member
ja mam inny problem, zrobilem wszystkie questy w miescie i w klasztorze a Ignatius nie chce ze mna gadac.Pallas nie dal mi proby bo powiedzial ze jestem na tyle dobry ze mi jej nie da.

no i dupa end of game :(((

Seriance

New Member
No ale powie mi ktoś kiedy wybiera się drogę maga? Zostaje poddany inicjacji, lecz zawsze zostaje wojownikiem...

seba69

New Member
Żeby zostać magiem musisz zostać poleconym przez Bulschwera(maga z miasta rozdającego żarcie w rynsztokach) i przez Carlosa(musisz zrobić 4 misje w mieście na strone Inkwizycji)

santiago619

New Member
mam ten sam problem... :( z tym inkwizytorem spałem odczytywałem save i przychodziłem o każdej możliwej porze dnia i nocy

szwyniu

New Member
A zrobiliscie questa od inkwizytora?:D z tym morderstwem? w sumie nie wiem czy da sie bez niego dalej zajsc bo jeszcze nie skonczylem prob (nie moge ksiazki znalezc) ale tak tylko sugeruje :D

bimber12345

Member
książka jest w krypcie na cmentarzu. Wystarczy poczytać inne wątki. Co do Inkwizytora wiem, że kod give all powoduje zniknięcie ważnych postaci. Jeśli to nie to to już nie wiem :D

szwyniu

New Member
ja mam wielka zagatke bo owego cmentarza znalezc nie moge xD gdzie to ?:D

bimber12345

Member
Jeśli jesteś przy kowalu to skręć w lewo, w uliczkę. Na końcu jej stoi Yoki, który pilnuje wejścia.

Asgan

New Member
U mnie sytuacja się wyjaśniła...
Brachol grał na kodach, w dodatku na moich zapisach.
Szlag wszystko trafił bo wpisał kody na zbroje i dlatego wszystko się posypało.
To dlatego Inkwizytora nie było w sali ognia, to dlatego mój brachol ma limo pod okiem.
Ponownie muszę przechodzić. :)

santiago619

New Member
to niestety prawda jest... użyłem kodu na wszystkie zbroje (tak do jaj żeby zobaczyć jakie są) i teraz gre od nowa trzeba przechodzić:(:(:(

szwyniu

New Member
wpisywanie kodow jawnym jest złem i macie za swoje :p Po za tym stracicie jakiekolwiek zaskoczenei i gra ni sprawi wam przyjemnosci Amen ;D

Asgan

New Member
wpisywanie kodow jawnym jest złem i macie za swoje :p Po za tym stracicie jakiekolwiek zaskoczenei i gra ni sprawi wam przyjemnosci Amen ;D

Gościu malinowy, czytaj ze zrozumieniem.
Jak wyżej jest napisane kody wpisał mój rodzony brat (niestety)
Więc nie czepiaj się, bo Ci to nie wychodzi. :wacko:

abi

Witch numero Uno
Członek Załogi
Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom