Co za kpina. Od czego tu zacząć?
Rejestracja nowych użytkowników - 9947
Nowych tematów - 1673
Nowych postów - 33653
Wyświetlanie tematów - 362.332
Napisanych zostało - 240 newsów
Jeśli nawet te prawie 10 tys. użytkowników to nie są boty ( a są to boty ) to ile widzimy nowych aktywnych użytkowników? Może 10 się znajdzie, tak mocno naciągając prawdę.
Tak, statystyki cieszą oko.
Istotnie, jeśli jest się ciemny baranem. Podobno Rangiz tak świetnie dostrzegasz obłudę polskiej władzy, a sam nie dostrzeżesz forumowej? Czyżby koryto było zbyt odurzające, że nie jesteś w stanie racjonalnie myśleć?
Przed nami 2012, w którym czeka nas bodajże 23 koniec świata. Cóż, i tego przeżyjemy. A nasz wortal? Z pewnością z radością przyjmie (oby udaną) premierę Risen 2.
Oby za rok nikt z nas nie miał prawa powiedzieć, że to był zły rok, a jego posumowanie w aspekcie gothic up było równie dobre.
Dobre statystyki i dobrze powiedziane/napisane Zig
Zig jest przesiąknięty oligarchią ale myślałem że chociaz Ty, Biaf, dostrzeżesz złudne wrażenie tych "wspaniałych liczb", no cóż.
Risen 2? Piraci i spluwy? Co to ma już wspólnego z Gothiciem? Poza tym Risen 2 w żaden sposób nie przyczyni się do poprawy sytuacji na tym forum, która jest beznadziejna. Tematyka Gothica się wyczerpała, chyba że pojawi się nowa część serii bez żadnych udziwnień jakie zrobiło studio Spellbound. Prawda jest taka, że jesteśmy w zaścianku. Forum odwiedza może 20 userów dziennie, z czego pisze z 10.
Dalej, 1673 nowych tematów. Ekstra, ale ile z nich jest w miarę sensownych, a ile to po prostu spam, temat powitania nowego usera, który i tak wpadł tylko po poradę i sobie pójdzie. Znajdziecie 100 sensownych tematów to będzie dobrze.
Nowych postów - 33653. Gratuliren. Biorąc pod uwagę aktywność tematów "Pogaduchy z d*py" i "Co wam leci w głośnikach", w którym wszyscy wlepiają linki z YT mając w d*pie linki innych, jak i całkowity zastój w gidliach, zakonie czy dziale opowiadań, to w istocie, zajebisty wynik. Może skladajmy nasze wypowiedzi z dwóch zdań, a ch*j, z jednego wystarczy! Będzie więcej postów!
Wyświetlanie tematów - 362.332. Fiu fiu. Boty spełniły swoje zadanie ponad miarę!
Newsów nie skomentuje bo ich nie czytam, poza tym nie wiem jak inne fora o Gothicu sobie w tej sprawie daja radę. Syf, kila i mogiła.
Generalnie jest to temat do poklepywania się po plecach i przyklepywania miękkiej podusi pod naszą d*pą, ale też i do podsumowań. Więc postaram się podsumować całą wypowiedź w jednym zdaniu. Beznadziejny rok. W tematyce gier związanych z Gothiciem ( czytaj Arcania itd ) klapa. A same statystyki są żenujące. Jak można sie tym chwalić pozostaje dla mnie niewytłumaczalne. To tak jak Tusk się chwalił że jestesmy zieloną wyspą a każdy przeciez wie jak jest naprawdę.
d*pa. Mamy skin ze Skyrimem więc chyba już coś jest nie tak? Dla mnie im prędzej stworzymy forum o nowej tematyce, tym lepiej.
Ma wypowiedź wyszła jak wyszła. Późno jest, może to dlatego, Tym niemniej jak wstanę jutro rano to zdanie będę miał takie samo.
I wam również życzę wszystkiego dobrego. By forum wyszło z bagna, w którym jest.