za Luciom są drzwi, znajdź klucz u góry, jak wejdziesz po schodach, poszukaj tam i wejdź w te drzwi, tam będzie skrzynia z przepisem na podwójny Młot Lou
ps. a ten gulasz chyba dodaje jeszcze PŻ
QUOTE Klucz nie jest u gory ale jest w blotnym wezu *obok* Logana ...A zamiast samemy przyzadzac i tracic skladniki lepiej dac Samuealowi i od niego kupic juz zrobione (30 . szt. zl.
)
Tak tylko że ja zabiłem błotnego węża dawnooo
A obok Logana jest Snaf
NO wiem, wiem.... no ale te wężę zabite już zniknęły :cry: A tak wam doradze.....kupujcie w choler* Szybkiego Śledzia :roll: DAje speeda na minute.... i tylko 30 zł. (mikstura szybkosci kosztuje 200 zł. więc jest różnica)
Między innymi składnikami tego napoju są rzepy i właśnie mam problem bo niewiem gdzie je znaleźć i kto je sprzedaje.Wiem że rzepy są na farmie Lobarta tylko że tamte straciłem w zadaniu "rzepy dla Hildy" więc jak wiecie gdzie można je znaleźć albo kupić to bardzo proszę o odpowiedzi.
ja jestem w 5 rozdziale i mam hehe aż 1 rzepe ale niestety nie pamiętam gdzie znalazłem, pewno gdzieś w Khorinis może na jakiejś farmie,ale napewno nie u Lobarta
wiem że rzepe kupiłem od kogoś w Jarkendarze, ale nie pamiętam od kogo, wiem tylko że nie musiałem odchodzić daleko od Snaffa, i miałem, ale na farmie onara, w polu napewno jest rzepa
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.