Mój Slub :)

Kacperex

KacŚpioszek
A co tam pochwale się :)
Zdjęcia z mojego ślubu

dscn0145mu4.jpg

dscn0146hw5.jpg

dscn0147wy2.jpg

dscn0152lr8.jpg

dscn0161gz0.jpg

dscn0157ii1.jpg

dscn0151ir2.jpg

evenement

Drugi Miecz Gwardii
Ślub to piękna sprawa. !!GRATULACJE!! tylko fotki wyszły trochę za ciemne i nie ostre. Ale i tak uwieczniają to co najważniejsze.

Aniol Stroz

Najlepszy grafik
Moderator
Redakcja
Oj tak.. Jeśli ma się jeszcze z kim :). Muszę przyznać Kacperex że twoja żona (o ile to ona ;]) jest naprawdę ładna. Fotki są trochę słabej jakości ale na to nie zwracajmy uwagi. Jakiż to piękny dzień w twoim życiu.. Nieprawdaż? Gratuluję, gratuluję i jeszcze raz gratuluję.

Btw. Jak urodzi się twoje dziecko daj jego foty ^^.

Pozdrawiam, Anioł Stróż.

szczurek

Menda serowa
Weteran
Akurat ostatnio mam chęc na jakies wesele iśc sie pobawić :)
Ślub wspaniała sprawa, na pewno dużo w Twoim życiu się zmieniło. Nie bede juz zanudzał - wszystkiego najlepszego na tej nowej drodze ;]

Jodełko

Weteran
Weteran
Redakcja
Kacpi, no, no, no... Musze przyznać że twoja Ania całkiem, całkiem :p. Zabawa niezła musiała być. Heh, kolejna żonata osoba z Gup :). W sumie, gratulacje. Heh, teraz czekajmy na fotki twojego malucha ;).

Godfather

Maruda Di Tutti Capi
Weteran
Kac gratuluje ci pięknej żony. Mam nadzieje że kiedyś (może juz nie tak długo) sam wstawię zdjęcia z mojego ślubu. Obyście byli szczęśliwi i wam sie dobrze w życiu wiodło bo wiem że na to zasługujecie Kac. Mam nadzieje że syna też nam pokazesz jak przyjdzie czas.

Z wyrazami szacunku. Godfather

Kacperex

KacŚpioszek
Dzięki all :) mimo, że było to już ponad miecha temu, nie moglem znaleść zdjęć to jest i tak nei liczna ich ilość :)
A co do maluszka, to tak po czerwcu na pewno wam pokażę. Przecież trzeba będzie się pochwalić

Matteox

Member
Gratulacje!
Qrcze jestem tak tu krótko bowiem 2 dni chyba i juz sie tyle dzieje.
Jeszcze raz congratulacion! ;)

Do góry Bottom