Oj tak.. Jeśli ma się jeszcze z kim . Muszę przyznać Kacperex że twoja żona (o ile to ona ;]) jest naprawdę ładna. Fotki są trochę słabej jakości ale na to nie zwracajmy uwagi. Jakiż to piękny dzień w twoim życiu.. Nieprawdaż? Gratuluję, gratuluję i jeszcze raz gratuluję.
Btw. Jak urodzi się twoje dziecko daj jego foty ^^.
Akurat ostatnio mam chęc na jakies wesele iśc sie pobawić
Ślub wspaniała sprawa, na pewno dużo w Twoim życiu się zmieniło. Nie bede juz zanudzał - wszystkiego najlepszego na tej nowej drodze ;]
Kacpi, no, no, no... Musze przyznać że twoja Ania całkiem, całkiem . Zabawa niezła musiała być. Heh, kolejna żonata osoba z Gup . W sumie, gratulacje. Heh, teraz czekajmy na fotki twojego malucha .
Kac gratuluje ci pięknej żony. Mam nadzieje że kiedyś (może juz nie tak długo) sam wstawię zdjęcia z mojego ślubu. Obyście byli szczęśliwi i wam sie dobrze w życiu wiodło bo wiem że na to zasługujecie Kac. Mam nadzieje że syna też nam pokazesz jak przyjdzie czas.
Dzięki all mimo, że było to już ponad miecha temu, nie moglem znaleść zdjęć to jest i tak nei liczna ich ilość
A co do maluszka, to tak po czerwcu na pewno wam pokażę. Przecież trzeba będzie się pochwalić
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.