Logo Gup

Status
Zamknięty.

Kacperex

KacŚpioszek
Witam,

Na gwałt potrzebne jest nam Logo - znaczek naszego poratlu. Niestety nie wiem jeszcze w jakich ma być ono rozmiarach jednak docelowo zróbcie małe, najwyżej się ze skaluje - 100x100.
Niech to będzie jakaąs fajna literka "G" obok mniejszy napis up i na dole napis gothic.org.pl wszystko na fajlnym tle ;)

Im szybciej tym lepiej, zwycięzka praca zostanie nagrodzona. Najlepiej na dziś ;)

daria

Szejn
Weteran
Tak jak obiecałam wczoraj na gg... Spróbowałam coś wykminić i takie coś wyszło: :p

projekt11111aaaade2.png

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
o lol......nie obraź Daria się ale to mi wygląda jak klubowy herb a nie logo Gothic up......NIE NIE NIE

zresztą jak to by wyglądało na koszulkach i nie tylko z naciskiem na NIE TYLKO....to musi trącić o profesjonalna grafikę a nie amatorskimi pracami

Feomathar

Über Boss
Moderator
Redakcja
Moja propozycja, oczywiście to nie jest ostateczna wersja, tylko taki lekki zarys.
Narazie nie mam pomysłu jak wykończyć pracę, ale coś wymyślę.

upimg.eu24368.jpg

Zaraz zacznę się bawić dalej, mam jedną koncepcje co i jak ulepszyć.

Kacperex

KacŚpioszek
Feo obrazka nie widać, wrzuć na nowo albo inny link daj ;)

Morgahard

" I'm what you call a demon..."
Weteran
Ja tam widze... nie jest taki zły ale powiem że chyba nie chciałbym tego na logo - nie narzekam bo sam bym nie dał rady coś takiego machnąć, ale powiem że to chyba nie to...

Feomathar

Über Boss
Moderator
Redakcja
No to powiedź co widzisz na logo, możesz mieć przecież dobry pomysł, a ktoś inny go może zrealizować.
Ja robię to co Kacp chciał, bo sam nie mam pomysłu na logo.
Ale dobra, idę kombinować dalej :]

Kacperex

KacŚpioszek
Feo brzydkie , za duże bez sensu :?
Idź bardziej w stronę darii, bo ona dobrze kombinuje.
Ma to być znak nasz firmowy.

Daria zielony napis nie pasuje, tło(to ognisko) też nie. I ten dolny pasek. Zmień styl herbowy na coś innego a będzie gicio.

daria

Szejn
Weteran
Spróbowałam jeszcze raz, choć sądzę, że się nie spodoba... Ja po prostu nie umiem robić grafik w małych wymiarach :p

logonw3.png

I wydaję mi się, że lepsze by było samo to kółko, ale ja nie potrafię dokładnie tych "płomieni" wyciąć...

Pozdrawiam, Daria.

Feomathar

Über Boss
Moderator
Redakcja
Poprawiona moja wersja.

upimg.eu24480.png

upimg.eu24481.png

Jak zwykle, nie wiem jak wpasować napis by pasował do całości, ale to już mój znak rozpoznawczy.
Jak ma ktoś jakąś propozycje, jak go wpasować by się ładnie prezentowało to zapraszam na PW.

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Daria całkiem niezłe takie dość mroczne...ale wymagałoby dopracowania

Praca feo mi się Bardziej podoba aczkolwiek coś bym jeszcze dorzucił do tego.....pierwsza jest cacy

Morgahard

" I'm what you call a demon..."
Weteran
Feo twoje jest dobre... tylko czy jest możliwość żeby nie było tego białego tła? Bo jeśli go nie będzie to moim zdaniem świetnizna.

Bojan

Spirit Crusher
Weteran
Feo, ta pierwsza jest bardzo dobra, ale przy adresie dopisz te "G" do adresu, będzie bardziej przejrzyście ;)

El Bastardo

Władca Wiedźm
Moderator
Redakcja
Tak też popieram tą co teraz stworzył Feo, tylko może lepiej żeby "up" było w środku "G" lub po kropce, bo teraz jest trochę małe i przez to mało widoczne.
Tak i adres z "G" i może puści go na półokrągło po lewej stronie "G"

Feomathar

Über Boss
Moderator
Redakcja
upimg.eu24510.png

Kombinacja wszystkiego co miałem poprawić w logo.
Oceńcie teraz jak się podoba i co poprawić.

'up' jest 2x byście mogli ocenić gdzie lepiej pasuje.

Nekromanta Boom

Dzika Karta
Weteran
Moim zdaniem napis gothic.org.pl ciut za duży, przez to logo jest niesymetryczne. Wydaje mi się, że to Up u góry jest lepsze.

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Popieram logo z up u góry lepsze tylko ciut bardziej wyraźne musi być

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom