Lockerz jest to amerykański portal internetowy poprzez który możemy zbierać punkty czyli tak zwane: "PTZ".
W zamian za punkty twórcy oferują bardzo przyzwoite nagrody.
Strona jest również w pełni darmowa oraz elitarna ponieważ aby się zarejestrować potrzebne jest zaproszenie.
Lockerz został założony w marcu 2009 roku przez byłego szefa serwisu Amazon.com
Punkty zdobywa się za:
Codzienne logowanie - 2 PTZ
Odpowiedź na pytanie dnia - Od 2 do 10 PTZ
Zapraszanie znajomych - 2 PTZ za potwierdzone zaproszenie.
Granie w gry - Do 60 PTZ za grę (jednorazowo), w przyszłości będzie dostępne więcej gier.
Nagrody to np.
iPod Nano 16GB, PSP Ratchet Bundle, Skuter Piaggio Fly 150 oraz wiele gier i dodatków.
Aby zarejestrować się na portalu Lockerz.com potrzebne jest zaproszenie, które możecie otrzymać pisząc do mnie na gg (5339199), email (feomaharr@gmail.com), lub po prostu wysyłając prywatną wiadomość. Dla Was to kwestia 3 minut (razem z rejestracją), a dla mnie to dodatkowe punkty.
Jeśli kogoś bardziej zainteresuje strona zapraszam na http://www.lockerz.com
Jeśli macie jakieś komentarze o danym portalu chętnie wysłucham.
Pozdrawiam i liczę na aktywność.
W zamian za punkty twórcy oferują bardzo przyzwoite nagrody.
Strona jest również w pełni darmowa oraz elitarna ponieważ aby się zarejestrować potrzebne jest zaproszenie.
Lockerz został założony w marcu 2009 roku przez byłego szefa serwisu Amazon.com
Punkty zdobywa się za:
Codzienne logowanie - 2 PTZ
Odpowiedź na pytanie dnia - Od 2 do 10 PTZ
Zapraszanie znajomych - 2 PTZ za potwierdzone zaproszenie.
Granie w gry - Do 60 PTZ za grę (jednorazowo), w przyszłości będzie dostępne więcej gier.
Nagrody to np.
iPod Nano 16GB, PSP Ratchet Bundle, Skuter Piaggio Fly 150 oraz wiele gier i dodatków.
Aby zarejestrować się na portalu Lockerz.com potrzebne jest zaproszenie, które możecie otrzymać pisząc do mnie na gg (5339199), email (feomaharr@gmail.com), lub po prostu wysyłając prywatną wiadomość. Dla Was to kwestia 3 minut (razem z rejestracją), a dla mnie to dodatkowe punkty.
Jeśli kogoś bardziej zainteresuje strona zapraszam na http://www.lockerz.com
Jeśli macie jakieś komentarze o danym portalu chętnie wysłucham.
Pozdrawiam i liczę na aktywność.