Oto moja korespondencja od CDP:
Dzień Dobry!
Dziękujemy za skontaktowanie się z Działem Obsługi Klienta firmy CD Projekt.
Informujemy, że premiera gry "Gothic 2 Noc Kruka" odbędzie się w styczniu. O ewentualnych przesunięciach, jak również pozostałych wydaniach naszej firmy będziemy informować w naszym planie wydawniczym, do którego przeglądania serdecznie zapraszam.
W przypadku innych pytań lub uwag prosimy o ponowny kontakt z naszą firmą.
Pozdrawiam,
Karol Bukała
Specjalista ds. Obsługi Klienta
CD Projekt Sp. z o.o.
Ul. Jagiellońska 74, 03-301 Warszawa
Tel.: (0-22) 519 69 69, Fax: (0-22) 519 69 51
e-mail: kontakt@cdprojekt.info
http://www.cdprojekt.info
-----------------------------
Prosimy swoje ewentualne odpowiedzi umieszczać nad dotychczasową korespondencją.
-----Original Message-----
From: yaneck@autograf.pl [mailto:yaneck@autograf.pl]
Sent: Wednesday, December 22, 2004 1:16 PM
To: kontakt@cdprojekt.com
Subject: Noc Kruka
Szanowni Państwo,
Jak wielu graczy w Polsce również z niecierpliwością oczekuję przemiery gry Gothic 2: Noc Kruka. Mam w związku z tą grą dwa pytania:
1. Na stronie www.cdprojekt.info przeczytałem, że gra ukaże się w styczniu roku 2005. Czy jest to już pewne i czy znana jest dokładna data premiery?
2. Podobno licencja na rozprowadzanie G2 w Polsce wygasła - przeczytałem tak na forum dostyczącym tej gry. Czy jest to prawda i czy wraz z premierą NK Gothic 2 ponownie bedzie mozna znaleźć w sklepach i czy zostanie wydany jakiś pakiet zawierający np. G2 + NK + jakies dodatki, typu płyta z muzyką? Jeśli tak, to ile bedzie kosztował?
Pozdrawiam
Jak widać, data jeszcze nie jest pewna i mogą nastąpić przesunięcia. Trzymam jednak kciuki, że NK bedzie można już znaleźć w sklepach w styczniu.
Dzień Dobry!
Dziękujemy za skontaktowanie się z Działem Obsługi Klienta firmy CD Projekt.
Informujemy, że premiera gry "Gothic 2 Noc Kruka" odbędzie się w styczniu. O ewentualnych przesunięciach, jak również pozostałych wydaniach naszej firmy będziemy informować w naszym planie wydawniczym, do którego przeglądania serdecznie zapraszam.
W przypadku innych pytań lub uwag prosimy o ponowny kontakt z naszą firmą.
Pozdrawiam,
Karol Bukała
Specjalista ds. Obsługi Klienta
CD Projekt Sp. z o.o.
Ul. Jagiellońska 74, 03-301 Warszawa
Tel.: (0-22) 519 69 69, Fax: (0-22) 519 69 51
e-mail: kontakt@cdprojekt.info
http://www.cdprojekt.info
-----------------------------
Prosimy swoje ewentualne odpowiedzi umieszczać nad dotychczasową korespondencją.
-----Original Message-----
From: yaneck@autograf.pl [mailto:yaneck@autograf.pl]
Sent: Wednesday, December 22, 2004 1:16 PM
To: kontakt@cdprojekt.com
Subject: Noc Kruka
Szanowni Państwo,
Jak wielu graczy w Polsce również z niecierpliwością oczekuję przemiery gry Gothic 2: Noc Kruka. Mam w związku z tą grą dwa pytania:
1. Na stronie www.cdprojekt.info przeczytałem, że gra ukaże się w styczniu roku 2005. Czy jest to już pewne i czy znana jest dokładna data premiery?
2. Podobno licencja na rozprowadzanie G2 w Polsce wygasła - przeczytałem tak na forum dostyczącym tej gry. Czy jest to prawda i czy wraz z premierą NK Gothic 2 ponownie bedzie mozna znaleźć w sklepach i czy zostanie wydany jakiś pakiet zawierający np. G2 + NK + jakies dodatki, typu płyta z muzyką? Jeśli tak, to ile bedzie kosztował?
Pozdrawiam
Jak widać, data jeszcze nie jest pewna i mogą nastąpić przesunięcia. Trzymam jednak kciuki, że NK bedzie można już znaleźć w sklepach w styczniu.