QUOTE (Lord Bezimienny @ 08-06-2005, 16:11) No to ja spróbuję to trochę poprawić to by było jakoś tak:
Szanowna Firmo i Wydawco Gothica Phyrano Bytes.
W imieniu Polskich graczy i fanów sagi Gothic prosimy abyście w Gothiu 3 przemyśleli nasze propozycje poparte przez wszytkich fanów tej jakże wspanialej sagi którą wydaliście. Ta gra w Polsce uzyskała olbrzymi sukces wiec pragniemy dołączyć się do tego wilkiego dzieła i przedstawić kilka naszych pomysł które może zrobią na pańswu wrażenie. Oto nasze prpozycje:
-Jezeli np rozmawiamy z bandytą a on nie chce zdradzić jakiejś tajemnicy to stosujemy chwyt i przykładamy nóż do gardła-a wtedy nasz bandzior wszystko ładnie wyśpiewa.
-Mozliwosć trzymania strzał i bełtów w kołczanie który jest widoczny,
-Mozliwość kompletowania własnych zbroi i szycia ubrań jak i szat,
-Nowe zakłady rzemieślnicze oraz więcej budunków z życia - np. piekarnia,
-Walke 2 mieczami jednoręcznymi i jej nauke jednocześnie.
Jesteśmy pewni, że zrealizownie chociazby jednego z naszych pomysłów nie tylko nam lecz i wielu innym fanom Gothica dało by wiele radości ponieważ wtedy Polscy gracze też dołączyli by do tego przedsięwzięcia.
Z poważaniem
Fani Sagi Gothic z Polsce
Ja to widzę jakoś tak, ale piszę to na szybko więc widze że jest to narzie nie dopracowane i posiada błędy. Poprawcie to może wspólnie to jakoś zrobimy
.
Pozdrawiam
Literówek sie czepiac nie będę.
QUOTE Szanowna Firmo i Wydawco Gothica Phyrano Bytes.
W imieniu Polskich graczy i fanów sagi Gothic prosimy abyście w Gothiu 3 przemyśleli nasze propozycje poparte przez wszytkich fanów tej jakże wspanialej sagi którą wydaliście.
Ja tam większości z nich nie poparłem. Wiekszość z nich z pewnością przemysleli i ten list nie wpłynie na ich decyzję - chyba, że wraz z listem pokazałbyś petycję, to może wtedy możnaby było na nie liczyć... A reszta tej części wypowiedzi to - delikatnie mówiąc - wazelina.
QUOTE Ta gra w Polsce uzyskała olbrzymi sukces wiec pragniemy dołączyć się do tego wilkiego dzieła
Czysta logika...
QUOTE i przedstawić kilka naszych pomysł które może zrobią na pańswu wrażenie.
Patrz wyżej.
QUOTE Oto nasze prpozycje:
-Jezeli np rozmawiamy z bandytą a on nie chce zdradzić jakiejś tajemnicy to stosujemy chwyt i przykładamy nóż do gardła-a wtedy nasz bandzior wszystko ładnie wyśpiewa.
Patrz - moja wypowiedź w temacie "Gothic Iii".
QUOTE -Mozliwość kompletowania własnych zbroi i szycia ubrań jak i szat,
Z PEWNOŚCIĄ rozważali. Wątpie więc, czy zrobi na nich to wrażenie, a czy poskutkuje - patrz wyżej.
QUOTE -Nowe zakłady rzemieślnicze oraz więcej budunków z życia - np. piekarnia,
Taaa - nowa gra, a oni z pewnoscią potrzebują kogoś, kto im wyjasni, że trzeba dodać trochę nowości, niż tylko skopiować wszystko z poprzednich cżęści...
QUOTE -Walke 2 mieczami jednoręcznymi i jej nauke jednocześnie.
To bedzie - swaidczą o tym screeny i arty.
QUOTE -Walke 2 mieczami jednoręcznymi i jej nauke jednocześnie.
Jesteśmy pewni, że zrealizownie chociazby jednego z naszych pomysłów nie tylko nam lecz i wielu innym fanom Gothica dało by wiele radości ponieważ wtedy Polscy gracze też dołączyli by do tego przedsięwzięcia.
Polscy gracze dołączyli do przedsięwzięcia - więc da to radoche graczom na całym świecie. Proste.
LUDZIE!!! Błagam, jak piszecie do firmy, nie do żadnej konkretnej osoby, do kogoś, o kim nawet nie macie świadomości, że istnieje - przemyślcie sens waszych listów!