Na dobry początek: Nie nienawidzę gejów. Gardzę pedałami. Uważam, że obaj powinni się leczyc. Jaka jest różnica pomiedzy gejem a pedałem? Gej- wiadomo, homoseksualista, który jednak nie afiszuje się ze swoim zboczeniem i jest to jego prywatna sprawa. Pedał- działacz homoseksualny który domaga się Bóg-wie-jakich przywilejów przez wzgląd na swe wynaturzenie. Dlaczego powinnie się leczyc oboje? Bo dal geja "apetyt rośnie w miarę jedzenia" i w końcu stanie się pedałem
.
A jeśli eMzi chcesz zobaczyc homoseksualną propagandę to... kliknij w link podany przez Kretoxa w pierwszym poście tego tematu... Reszta jest milczeniem...
Jak już powidziałem nie niemanwidzę homosiów, ale wolę byc "ciemny" i życ wśród "ciemnych", aniżeli byc postępowcem, zachwycającym się jedną z najbardziej obrzydliwych ludzkich oblicz...
Co do komiksu/książeczki. Zwrócicie uwagę na kilka spraw. Skoro była mowa o propagandzie (http://sjp.pwn.pl/lista.php?co=propaganda --> def.), to zobaczcie jak przedstawiona jest rodzina i "przyjaciele"- rodzina rozwiedziona, przy czym "przyjaciele" szczęśliwi. Są mili, opiekuńczy dla dziecka, matka zaś zmywa naczynia i właściwie wychowuje dziecko, zaś ped*ły spełniają rolę "dobrych rodziców".
Jest jeszcze kilka kwestii, które bym pouszył, ale jestem tak zmeczony, że mi się ręce trzęsą <_<.
"... moralności nowej wiatr,
tolerancji przyniósł czas
za podszeptem obcych wiar,
biały człowiek sięgnął dna!-
oto demokracji twarz,
na Kulturze dziki gwałt
relatywizm sączy wciąż jad
zboczeniami trując nasz Kraj.
Czy wystarczy jeszcze sił...
Bezrozumnej dziczy marsz
profanacją znaczy szlak,
to co zdrowe zepchnał w mrok,