Koszulki

HoteK

Obywatel
Kolega kupił ploter i kilka folii i zaczął robić koszulki. Koszulki wyglądają dobrze i nie niszczą się po prasowaniu i praniu .
Więc spytałem go czy mógłby zrobić koszulki dla moich kolegow z forum. Zgodził się więc wymyślcie jakiś wzór ale prosty i nie kolorowy tylko jedna barwa bo tak wyjdzie taniej a w wielu kolorach nie jest latwo zrobic. Ja bym proponował na przodzie ten obrazek[IMG=http://img442.imageshack.us/img442/9779/koszulkan.png][/IMG]

a na plecach swój nick .

Rozmiarówke ma chyba od M do XXL a kolory pomarańczowy, czarny brązowy różowy biały
No a pro po ceny( folia nie jest tania ) wynosi ona 45 zł i tak ma tanio .

Feomathar

Über Boss
Moderator
Redakcja
Fajnie, ale po co ?

Kto będzie chciał to sobie sam coś takiego zrobi, nie planuje nikt żadnego zlotu, czy czegokolwiek, więc mało prawdopodobne by ktoś się zainteresował.

Po za tym 45,- to lekka przesada za t-shirt.

Nekromanta Boom

Dzika Karta
Weteran
Do tego doszły by koszta wysyłki. Te 10 zł więcej.

Faktycznie, takie rzeczy warto robic w przypadku jakiegoś zlotu. Koniec końców rzadko się spotykamy ze sobą wiec t-shity są nam zbędne raczej.
Aczkolwiek pomysł bardzo fajny i na pewno kiedyś, może w te wakacje jak jakiś zlot cholerny się wreszcie uda, koszulki będą nam potrzebne.

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Po za tym 45,- to lekka przesada za t-shirt.

T-shirt kosztuje pewnie 10-15zł....nadruki są cholernie drogie.

Fakt, każdy może to zrobić sobie we własnym zakresie. Co do zlotu to raczej mglisty temat.
Ile razy już podchodziliśmy do tej sprawy...

Muzin1234

Member
Trochę to lekka przesada . Ja u kolegi też mi sprzedawał t-shirta z nadrukiem ale kolo 45 zł i 10 za dostawę?
On to sprzedawał po 20zł i 10zł z dostawą.

doctor

Wariat
Weteran
Wiadomo ze im taniej tym gorszy tshirt i nadruk wiec nie radzilbym sie glownie sugerowac cena :)

Do góry Bottom