Koszulki Gothic Up

Status
Zamknięty.

Dadex

Al di là delle nuvole
Weteran
Ja byłym zainteresowany zapewne kolorem czarnym, rozmiar L. Jednak najpierw muszę zobaczyć jak to będzie wyglądało.

Blair

Członek #RN
VIP
Też bym brał jedną koszulkę. Rozmiar L czarna. Potwierdzę zamówienie po zobaczeniu projektu ;)

CYTAT
E a takie pytanie mam... Dostępna była by może wersja koszulki, tzn bezrękawnik?:>

chcesz się chwalić mięśniami? xDDD
Masz biceps jak bocian pięty :D

Jodełko

Weteran
Weteran
Redakcja
E a takie pytanie mam... Dostępna była by może wersja koszulki, tzn bezrękawnik?:>

doctor

Wariat
Weteran
Zawsze mozesz odciac rekawki nozyczkami :D
Ja bylbym zainteresowany ale najpierw chce zobaczyc jak to wszystko ma wygladac :)
Koszulki Fruit of the Loom czy jakis inne ?
aha jeszcze by sie rozmiarowka przydala kazdego rozmiaru bo ja nie wiem czy mam miec M czy L :/
pozdro

Arte

Member
Pomysł bardzo ciekawy =)
W 100% zdeklarowałbym się jednak po zobaczeniu projektu koszulki.
Mam podobne pytanie - czy będzie rozpiska rozmiarów? Jak wiadomo eLka Elce nierówna itd...

szczurek

Menda serowa
Weteran
No właśnie popieram z tą rozpiską.
Wogóle to się zastanawiam dlacego wszyscy L chcą, ja mam chyba 90% koszulek w rozmiarze xl a i xxl sie trafi jakaś. Wcale taki duży przecież nie jestem nie jodeł ?? :p

Jodełko

Weteran
Weteran
Redakcja
Szczur ty to jesteś patyczak :p, ale kości masz grube [ja też chce mieć grube kości ;( ] ;)... Jak lubisz, żeby koszulka na tobie wisiała, jak jakaś szmata to twoja sprawa... Wg mnie koszulka powinna na górnym korpusie leżeć LEKKO luźna...

Ai ponawiam pytanie, kacpi, czy dało by sie zakupić bezrękawnik?:> Rękawów raczej bym nie uciął, bo potem to by brzydko wyglądało i by się mogło pruć...

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Nie znasz żadnej krawcowej? Ona ładnie skróci tą koszulkę o rękawki i podłoży. Wtedy nic się nie rozpruje i będzie picuś, glancuś. A jak wszyscy zamawiają zwykłą, a ty "niezwykłą" to robisz tylko problem dla Kacpiego i najprawdopodobniej więcej byś zapłacił.

Kacperex

KacŚpioszek
b ędzie rozpiska :)
Jodeł bez rękawów nie da rady.
na razie tamat zamykam. A w przeciągu kilku tygodni (2-3) pokaze zdjęcia juz gotowej koszulki.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom