Korona Wladcy Myrtany

Status
Zamknięty.

aaaaaa

New Member
Skad ja wziasc? Przed chwila pomoglem Lee zabic Rhobara, ale jakos nie mial jej w eq.
Sprawdzilem tez skrzynie w sali tronowej i tez jej nie bylo. Wiec, gdzie mozna ja znalesc?

El Bastardo

Władca Wiedźm
Moderator
Redakcja
A po co Ci ona? Od Rhobara trzeba zabrać Berło, ono jest potrzebne, jeśli grasz ścieżką Xardasa.
Jego korony chyba nawet nie da się zabrać.
Może chodzi Ci o koronę Adanosa, tej trzeba szukać na Varrancie

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Grasz na patchu? Bo trochę pogrzebałem w necie i wychodzi na to, że u jednych jest korona w ekwipunku króla, u innych nie ma. Najprawdopodobniej wynika to właśnie z braku jakichkolwiek patchy.

Kacperex

KacŚpioszek
Jeśli (bez kodów) chcemy miec Koronę Władcy Myrtany, musimy zabic króla. Najlepiej isc do Klanu Ognia i porozmawiac z Lee. Dajemy mu teleport do Świątyni, ale tylko jeśli mamy teleport do Sali tronowej. Zabijamy ludzi Rhobara II i na końcu naszego króla. Od niego zabieramy Koronę i możemy jeszcze wziąc Berło Varantu, potrzebne do przejścia przez góry do niezbadanej części.

Coś takiego znalazłem w interze.
Mozę Ci pomoże.

aaaaaa

New Member
"Jeśli (bez kodów) chcemy miec Koronę Władcy Myrtany, musimy zabic króla. Najlepiej isc do Klanu Ognia i porozmawiac z Lee. Dajemy mu teleport do Świątyni, ale tylko jeśli mamy teleport do Sali tronowej. Zabijamy ludzi Rhobara II i na końcu naszego króla. Od niego zabieramy Koronę i możemy jeszcze wziąc Berło Varantu, potrzebne do przejścia przez góry do niezbadanej części."

WLasnie tak zrobilem (tylko ze zabilem tylko Rhobara, a raczej zrobil to Lee), lecz korony tam nie bylo. Mam wersje 1.6, jest jakas nowsza?

//edit

A potrzebna mi ona bo podobno jest to najlepszy helm (nie liczac Adanosa)

Kacperex

KacŚpioszek
To nie wiem, sam jej nigdy nie poszukiwałem. W ogóle grałem bez hełmów, więc kwestia indywidualna, czy chcesz grać z hełem, czy bez.

Najemnik@

Member
gralem malo w Gothica 3 ale troche wiem i pierwsz slysze o koronie wladcy myrthany Oo
a jesli ci chodzi o artefakt adanosa - korona to znajdziesz ja na pustyni varant na poludnie od miasta mora sul.

aaaaaa

New Member
To jak widac, czy mozna zdobyc ową korone zalezy od wersji (w 1.6 mozna tylko z kodow).
Temat do zamkniecia

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom