Konseracja Miecza

Status
Zamknięty.

RICARDO KAKA

Member
przeszłem już gothica NK gram drugi raz i niemogę konserować miecza bo jak wchodzę do tego pomieszczenie gdzie jest kapliczka to sergio i ten mag się na mnie rzucają a ja jestem paladynem co mam zrobić żeby się na mnie nie rzucali?.Z góry dziękuję za odpowiedzi.

szczurek

Menda serowa
Weteran
Eee berdzo możliwe że okradłeś jednego z magów dlatego teraż jesteś atakowany.

RICARDO KAKA

Member
okradłem z pieniędzy ale on niezauważył każe mi wyjść ja podchodzę do kapliczki i się na mnie rzucają. a i zrobiłem tak że kodami
przemieniłem się w maga ognia i się na mnie nie rzucają ale magiem nie mogę konserować miecza

Bezi_Łowca

Member
A czy ten mag co stoi przed tym pomieszczeniem ci powiedział co to jest i czy pozwolił ci tam wejść i sprawdź w statystykach czy na pewno masz gildie paladyn

Geralt92

New Member
Nie wiem co się dzieje sprawdź czy jesteś Paladynem (ja też go okradłem i się na mnie nie rzucił)

El Bastardo

Władca Wiedźm
Moderator
Redakcja
Porozmawiaj z nim powinna być opcja o konseracji miecza i trzeba za to zapłacić sporo. On musi Ci pozwolić tam wejść, ale jeśli płaciłeś to nie mam pojęcia o co chodzi.
POzdrawiam.

RICARDO KAKA

Member
mam błogosławione ostrze magiczne biorę opcje chcę konserować miecz a on gada żebym znalazł ostrze magiczne i poszedł do kapliczki i się pomodlił

alus944

Member
Czyli masz dwuręczne ostrze magiczne te od Harada ?

Mój kolega miał podobny problem :p W którym rozdziale jesteś ? I czy jesteś po naprawieniu oka ??

El Bastardo

Władca Wiedźm
Moderator
Redakcja
Musisz mnieć zwykły miecz z magicznej rudy kup go u Harada. Skąd wogle masz błogosławione magiczne ostrze?

Pandrodor

Member
Błogosławione ostrze ma od harada, już raz konsekrowane...Drugi raz można w 5 rozdziale po wizycie w piwnicach klasztoru, przeczytaniu almanachu itp.
Pozdrawiam

Dami 1200

Member
Poprzednik chyba nie w temacie słuchaj jak masz ostrze błogosławione to chyba znaczy, że już konsekrowane nie ? A na Gniew Innosa to je można w 5 rozdziale pobłogosławić jak znajdziesz "Łzy Innosa".

Jodełko

Weteran
Weteran
Redakcja
Pogadaj z Parlanem, jeśli się na ciebie rzucają, to pewnie będziesz musiał zapłacić za występki.
Spróbuj wejść do pomieszczenia z Goraxem.
I sprawdź czy masz na pewno paladyn wpisane w gildii.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom