Kogo Polubiliście Na Gup

Aniol Stroz

Najlepszy grafik
Moderator
Redakcja
Za zgodą moderatora tego działu - doctor'a otwieram taki topic. Otóż. Nie jest to jakiś konkurs na ulubionego usera, etc., tylko poprostu wpisujemy osoby które polubiliśmy na Gothic Up : ). Jak ja nie mógłbym nie wymienić ; P.

[kolejność przypadkowa]

Xarox : Ziom i spoko człek. Znamy się dłużej. Chociaż o tym dowiedziałem się niedawno ;]. Na takiej małej stronce. Oczywiście nie pisaliśmy wtedy na GG, tylko poprostu tak na forum xD. Później dzięki niemu zostałem super modem na Gk.. Ziom naprawde spoko.

Xenex : Podobnie jak w przypadku Xar'a, tylko że znamy się dopiero z GK. Często rozmawiamy na GG i widać że jest spoko zią :p.

Gray_Fox : Taki ziomek ;]. Znamy się z nim z innego forum o Gothic. Tam byłem jeszcze spamerem i n00bkiem. Czasem rozmawiamy na Gadulcu etc. Przeważnie jest w chumorze.. Da się pogadać, spoko człek.

Świrus : Menda ;]. Pewnym było że go tu wymienię. W końcu przywódca nas - Zbójów xD. Często mu odbija no ale spoko.

MasterOfTheMoon : ohh... Ten to dopiero. Nie dość że oklepany avatar to spoko zią ;]. Naprawde potrafi doprowadzić człowieka do szału. Czasem jak coś powie to żal.pl ale czasem tu lol.pl xD.

Kacperex : Nasz admin i dobry kolega. Sam poprosił abym napisał do niego na Gygy i teraz piszemy ze sobą dość często. Ostatnio coś miał dola, ale chyba mu już przeszło. Żonaty męszczyzna.. Niedługo dziecko ^o^.

Yeed : Ziom z GK. Zawsze pogada, jest w chumorku etc. Jeden z moich najlepszych przyjaciół w necie. Zna się na moderowaniu (razem robiliśmy to na GK..).. Poprostu spox.

Lares_ : LoLek ;]. Jak czytam twoje posty to normalnie mi się lać chce. Co drugi wyraz wstawiasz wyraz "xP". A w zbójach to co litere ;]. Czasem se pogadamy na komunikatorze..

Dadex : Z tym człowiekiem nie miałem przyjemności rozmawiać jednak polubiłem Go. Pisze długie i sensowne posty. To mi się w nim podoba. Poważny, miły..

Szczurek : Oj szczuro... Mędo :)P) serowa. Znamy się z GK.. Oh. Dobry modek, spoko lolek. Dość często gadamy na gugu (ale zmieniam ten wyraz xD). I spoko ziom!

Jeśli o kimś zapomniałem - przepraszam.
Pozdro.

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Well poza ziomkami z GK,których bardzo szanuje:
xaroxem, szczurkiem, AS'em, xenexem, dudekkssem(tak na wpół z GK :) )
Jeśli o kimś zapomniałem z Gk kto tu zagląda to sorka lubię was wszystkich

a takto jeszcze polubiłem:

Sever Sharivar: Miodzio..miła..przesympatyczna i mnie nie spławiła :)
Cisu: Jakoś tak fajnie misię pisało opek wklecając go w historię no i jest w leśnikach :)
KAC:poznaliśmy się na innym forum i mona spokojnie pogadać i się napić (Kacpi kiedyś na tego browa wyskoczymy :) )
doctor: NOm silna ręka prawa, pilnuje porządku i pogadaliśmyparę razy..wydaję się oki
Dark Shadows: Bardzo podobała mi się nasza dysputa w temacie dotyczącym wiary no i facet wie co mówi
Cichy: bo zrobił mi wypaśną sygnę za co mu dziękuje
BLADE: bo często się wypowiada i wpadł na forum wiedzminie :)
Dadex:Zrobił na mnie pozytywne wrażenie i jest już moim przełożonym w leśnikach :p hehehe

Godfather

Maruda Di Tutti Capi
Weteran
Niedługo będzie dwa lata jak jestem tu z wami, wiele osób poznałem, wiele z nich było pokroju takich których nie chciałbym poznać nigdy. Aczkolwiek jest grono osób, i to całkiem liczne, które zawsze będę dobrze wspominał

Sever Sharivar - dzięki niej dowiedziałem się ze przyjaźń w necie istnieje. Sever wybacz że mnie teraz nie ma, obiecuje że wrócę jak tylko trochę się polepszy.

Glifion - legenda tego forum, ale nie za to go polubiłem. Pamiętam nasza pierwsza rozmowę na chatcie G.Up, nie wiedziałem wtedy jeszcze ze jest on modem. Bardzo miło go wspominam i mam nadzieje ze jeszcze tu wróci.

Kacperex - Kiedy poznałem go bliżej zobaczyłem że bez niego to forum nie będzie takie samo, osobowość tego człowieka jest jak skarbnica z której czerpać może każdy, ale zamiast złota są tam prawdy które są od niego o wile cenniejsze.

xarox - kiedyś mieliśmy lepszy kontakt, jeszcze pod jego starymi nickami, wiem jednak że ten facet to solidna firma, i w dodatku firma z którą sie świetnie kiedyś gadało.

doctor - człowiek z którym da sie porozmawiać o wszystkim, nigdy nie zignoruje, zawsze pomoże. Od zawsze chyba darzymy sie głębokim szacunkiem i przyjaźnią. Potrafi pokazać mi te jaśniejszą stronę życia kiedy jestem w dołku.

Jodeł - etatowy wariat forum, chociaż ostatnio coś go nie widzę, Jod wróć, brakuje cie tu. Ehh ile razy to gadaliśmy o twoich problemach co? Nie da sie ciebie nie lubić, nawet jak czasem przesadzasz.

evenement - bardzo miły i pomocny człowiek, lubię z nim rozmawiać o wszystkim, o życiu, o forum, o pracy. Mam nadzieje że powodzi ci sie dobrze, i że rodzina ma w tobie oparcie.

szczurek - stary znajomy z leśników, człowiek ktorego lubią wszyscy, i taki który tez lubi chyba wszystkich. Nie lubie go za posty, za to jaki ma staż, lubię go za to ze przez te dwa lata jest ciągle mendą serową :D.

Cisu - ehh co tu dużo mówić, kiedyś na gg powiedziałeś mi "ułoży sie jakoś". Uwierzyłem ci wtedy, mam nadzieje że teraz jak z tobą będę rozmawiał powiesz mi to samo, i że znowu sie sprawdzi...

ReZiWiZ- pamięta ktos jeszcze tego pana? Jeśli tak to pamięta tez ze za bardzo sie nie lubiliśmy od pewnego incydentu na gg. Zmieniłem jednak zdanie o nim kiedy na pewnym portalu o gothicu rzxucili sie na niego wszyscy a on dalej bronił swoich racji, pamiętam że stanąłem wtedy po jego stronie, nie wiem czy go to obeszło, zresztą nie ważne. Żadko zdarza sie człowiek który na przekór rwącej rzeki będzie szedł pod prąd.

Dodam jeszcze pare osób, bo nie wypisałem wszystkich a w tej chwili nie moge.

Z wyrazami szacunku. Godfather

Lares_

Paladyn Wody
ajjj tam xPP
Dużo tego:

Dadex&Szczurek&Ja
Trójca mendziarska xD Pamiętam , te przesiadywanie na czacie ;P

Cat&Halek&i reszta czatowiczów xPP

To samo co wyżej , ale w mniejszym natężeniu xP

Blair:
Ziom, ziom i jeszcze raz ziom xP

Zbójce:
Takich świetnych ludzi, jak w zbójach nie ma nigdzie xP no i takiego wesołego pisania xP

Xelitas:
hard pro ultra ET playa xDD

Pzdr.

G

Gray_Fox

Guest
viqux człowiek mi bardzo bliski i dzięki niemu to dziś tak gram jak gram w soldata ;p Zawsze na luzie, jak ma problem to zapyta i tak samo w drugą stronę. Przyjaciel, na zawsze. ave bracie.

Lord beziemienny to z nim na początku budowałem potęgę Wordall'u i to on mi pomagał w trudnych chwilach istnienia tego portalu. chwała mu że nie zapomniał o nim :D

Boba Fett kolejna dla mnie legenda tegoż portalu, wiele nas dzieliło jednak ostatnio probójemy odzyskać to co utraciliśmy.

Jodełko nei nei i jeszcze raz nei xD Ahh swój ziom z którym często gadamy no może dziś mnej ale też xD Nigdy nie zapomne takiej beki jaka jest znim xPP Podpaski i te sprawy. No. ^_X Jezeli chodzi o prywatn esprawy to jak najbardziej godna osoba do podzielenia sie z problemem.

Kacperex Eh cóz tu dużo mówić. :D

xarox za stare czasy :p Napisz mi tą rozprwakę ^^ heh pamietny tekst ;D gościu solidny i to sie chwali.

Dark Shadows hmm pomimo nikłego kontaktu na gg ostatnimi czasy lubię go, jest sympatyczny :)

Dadex za przeszłość i zrozumienie...:p ;)

doctor za twarda postawe moda ;D Stara sie jak umie i jak najlepiej. Gościu sympatyczny i miły ;P

halek ehh czasem z nim można z beki nie wyrobić:D:D:D Swój człowiek, zabawny, zawsze z humorem XD

Motm jezu ten człowiek jest niemożliwy :D:D:D XDDDDDDDDDD "I tak bym jom zruchal", ehh stare dobre czasy xD Swój gość, nic dodać nic ująć. Ko0o0o0*wa ;D Nowyj god nastał bracie! :D

mogget Miły sympatyczny chłopiec xD Xd xD xD xD xD xD xD Lubię go bo jest osobą dość młodą jednak dojrzałą jak na swój wiek no i potrafi czasem palnąć XD. Rispekt ;pp

AS - automyjnia ręczna xD (taki dziś napis widziałem uwierzysz:D?). Cóż, swój człowiek, niegdyś brzydal i spamer dziś wychodzący do przodu user ze świetlaną przyszłością. Pamiętaj, nie daj sie zniszczyć, bo debile tacy jak Reinmar są baardzo chętni by nie dopuścić ludzi takich jak ty do zarządów forum. Pamiętaj o tym, od takich zdradliwuych ludzi trzymaj sie jak najdalej.

chyba wszyscy ;p

CYTAT
nie przymuje innych religi etc

lubie jak ktos wspomina chwalebne czasy xd

xenex

Member
Tyle świetnych ludzi tutaj znam och aż miło się wypowiedzieć i tego 100 posta walnąć ;)

xarox- Znam go z innego forum, spoko człowiek czasami pogadamy na gg o wzelakich sprawach (Jak dla mnie ziom, nie wiem jak onxD).
yeed - Stary wyjadacz, za nasz historie i dawne czasy, te porachunki , ach to były czasy
AS- Również ziomek z Gk(często z nim porozmawiam na gg)
Kacperex- Dobry admin i koleś, bez niego tego forum by nie było, działa na wszystki możliwe strony , zagadam czasem.Też ziomek(Można tak powiedzieć).
szczurek- Dawno z nim nie rozmawiałem , dobry moderator i wogóle.
Godfather- Lubię go choć nie miałem okazji z nim porozmawiać , tak czy siak pewno się to zmieni
evenement- Ten to dopiero, dobry user i grafik
Doctor- Wydaje się być rozsądnym człowiekiem.
Mogłem jeszcze dołożyć doctora ale się rozmyśliłem(Chyba nie masz mi tego za złe??)

Jodełko

Weteran
Weteran
Redakcja
Rozpisywać się nie będę, bo mi się nie chce ;] (ani nie mam czasu:p).

Szczurek - mój brat praktycznie. Szkoda tylko że mieszka na 2 końcu Polski, a na dodatek ciągle nie ma neta.

Gray Fox - Dzieci neo kryć się, bo my nadciągamy! xD Tobie sie wyżalałem jak gryzoń nie miał neta :). Nie bede se rozpisywać, ty wiesz za co cię lubię.

Kacperex - dziękujcie mu za to (albo wyklinajcie) że właśnie piszę tego posta, że tu jestem. Dzięki niemu wróciłem i zostałem na dobre. Tak więc i ja nie pozwoliłem mu odejść. Może ktoś jeszcze pamięta pewien temat zatytułowany "Kacperex" :). PZDR 4 YOU ZIOM!

Evenement - Kolega po fachu co? :) Zawsze można z nim pogadać, jeśli ma czas, Spoko ziomek. Pozdrów niańkę (brata :p).

Sword - a kij ci w oko głupi alkoholiku :p! Ciesz sie życiem, o ile jest z czego ;].

Blair - niedługo znów wpadam na wole! tylko tym razem nie prze Jedline xD. Spoko ziomek i tyle.

Godfather - God, nie wrócę! Nie i tyle! ...Bo nie odszedłem :p. Po prostu ostatnio nie zawiele mam do powiedzenie, a i też mało czasu.

Sever - Słodka sever ;). Projekt z niemca niedługo xD :p.

Reynevan - przełożony hehe :p. Pan każe, sługa musi :p, jutro poczytam ;p.

doctor, xarox, halek, boba fett, mogget, kushi, jay_kay, świrus, mordimer (jeśli o kimś zapomniałem I' sorry) - spoko ziomki. Od gadania i od śmiania ;d.

Glifion - mieszka w tym samym bloku (klatkę obok :p) co pani S... :].

=BLADE=

Dowódca Rycerzy Wody
AS naprawdę świetny temat :)
Może na początek mały wstęp... Jak widać jestem na forum od niedawna (to chyba pierwsze forum o Gothicu na jakie trafiłem), ale mimo to przewinęło mi się przez oczy, wiele interesujących, ciekawych ludzi. To dobrze świadczy o forum i o nich samych :) Nie mam narazie zbyt wiele znajomości (bliższych), jednak postaram się wymienić kilka osób :). Podczas pobytu na forum - jak będzie więcej znajomości - mój post się rozrośnie. Narazie nie mam na większe znajomości, ale mam nadzieje że to się zmieni...

[tak jak u AS'a - kolejność przypadkowa]

Lord Sado - serdeczny i miły człowiek. Spędziłem sporo czasu rozmawiając z nim. Znamy się nie tylko z forum, ale też z NK.

Rioan (dawny nick "<BELIAR>" ) - poznałem go również z NK. Jak na młodego chłopaka, zrobił na mnie wrażenie! Czasem go podziwiam...

Kaceprex - ten człowiek mnie w pewien sposób zainspirował (może do czego, nie będę podawał) i za to go cenie. Cóż to dużo mówić... chyba @Godfather najlepiej to ujął :)

Godfather - wspaniała osoba! Można z nim sobie porozmawiać na wszystkie tematy... jednak nie ma on za dużo czasu, z czego jestem trochę smutny.

Yeed - nie znam go zbyt dobrze... jednak jak napisał dzisiaj ten temat od Lednicy, wydał się spoko człowiek! Muszę z nim pogadać xD

Jodełko - jego nie do końca pojmuję, ale jednak go polubiłem :D Szalony człowiek, w ogólnym znaczeniu tego słowa....

evenement - równy gość. Można z nim (tak jak z God'em) o wszystkim pogadać. Zrobił mi sygnaturkę - ale nie za to go lubię. Głównie za jego osobę - serdeczny, miły, w skrócie SPOKO!

Anioł Stróż - chyba najaktywniejszy user z nas wszystkich xD Tworzy ciekawe dyskusję na forum (czasem trochę spamerskie) i można zawsze sobie posiedzieć i poklepać klawiaturę! Pomaga userom, jak może i za to go cenię!

slawtt - możecie mieć różne zdanie na jego temat, jednak po rozmowie z nim na gg - zauważyłem w nim dobrego człowieka. Troche głupio że zawsze jest zajęty, ale można z nim pogadać!

pawel_pl - może troche czasem spami - ale jest pomocny i aktywny i za to go polubiłem :).

moderatorzy - napisałem jako całą grupa, bo właściwie nie znam żadnego oprócz Godfathera. Polubiłem modów na tym forum, za pilnowanie porządku (są takie fora, że modowie się lenią, a tu nie :D)

Przepraszam jeśli kogoś pominąłem...

Feomathar

Über Boss
Moderator
Redakcja
Hmmm, moge ja sie wypowiedziec ? (jak bedziecie znac chociaz 30% ludzi to bedzie dobrze ;))
Efremz - znamy sie 2,5 roku w sumie mamy prawie 40 lat ale i tak zachowujemy sie jak male dzieci :p ;
Snake - mega fan L2, zawsze mozna pogadac, chociaz ostatnio nie za czesto;
Sword - ostatnio bardzo zajety, ale czesto rozmawiamy i dobrze sie rozumiemy :)
Reynevan - polubilem go za to ze ... sam nie wiem, poprostu go lubie i tyle :p
BoRyS - malo kto go zna i pamieta o nim, ale jak jeszcze g.up bylo 'niebieskie', bardzo dobry (chyba) j. admin. Mielismy fajny pomysl na zrobienie portalu o grach online, szkoda ze nie wypailil, mimo ze nie mamy kontaktu to i tak go lubie :]
Arcane - bardzo dobry J. Admin, szkoda ze sie juz nie udziela, zawsze mial fajne avatary ;) Lubilem go za tajemniczosc.
Świrus - to jest po prostu gosc (powinien wiedziec o co mi chodzi :> )

Pewnie jest wiele wiele wiecej osob ktore lubie, ale nie przychodzi mi nikt do glowy obecnie.

Kacperex

KacŚpioszek
Kolejność przypadkowa ;)

Clone - swojego czasu bardzo dostępny, miło się z nim pracowało, rozmawiało. Człek bardzo sympatyczny.

Gandi - kiedys miał dużo czasu i trochę się pośmialismy, rozmowy na powazne tematy. Bardzo go cenie.

Glifion - człowiek skała, surowy ale gdy się do niego dotrze bardzo, ale to bardzo sympatyczny :) Szkoda, że się już nie udziela...

Gothi - kiedyś miałem z nim kontakt rozmawiałem z nim często, mielismy wspólne tematy. Teraz to już nie pamiętam kiedy z nim rozmawiałem.

Dżonderko - młody głupek :) Bardzo sympatyczny, pomocny, smieszny i zawsze można na niego liczyć. Mogę go nazwać swoim przyjacielem :) Kiedyś nawet umieścił mnie w swoim komiksie i opku :D

xarox - pomocny, do pogadania :) lubię go i myślę, że nie długo sie w realu spotkamy - kiedy kolejorz gra kolejny mecz ?

yeed - znam go stosunkowo krótko, ale widać, że ma coś w tej swojej głowie, cenie go za to że nie jest jakims lanserem, który próbuje być cool :) Jest soobą, wspaniałą osoba pogratulować :)

Rey - och stary Rey, pomocny, sympatyczny i do pogadania. Czasem się odezwie, w miarę możliwości czasowych czasem wymienimy parę słów, no i umie pocieszyć człowieka :)

Sword - wieczna dolina, załamka :) Ten chłopak to czarna chmura, która nie wierzy w siebie, ani w to, że los może się do niego uśmiechnąć. Jednak bardzo go cenie i uwielbiam z nim porozmawiać ;)

Szczurek - menda serowa ;) lubię go i już ot tak

dadex - nie gadamy zbyt wiele, jednak cenie go za jego styl bycia, za to jaki jest

Evenement - bardzo dobry, nowy user, pomocny i cenie go za jego pracę :) lubię sobie z nim porozmawiać.

Godfather - spoko człowiek, pomocny rozmowany, ma swój styl bycia i ciekawe plany, uwielbiam z nim czasem rozmawiać. nasz sycylijczyk ;)

Gey fox - Spoko ziomek napalony katolik, nie przymuje innych religi etc :) Ale czasem mimo różnicy poglądów idzie się z nim dogadać :) kiedyś często debatowaliśmy, jednak teraz to już nie rozmawiamy wcale, jednak lubic go będę zawsze.

Boba fett - Przyjaciel na wieki :) taki od serca zawsze pomoże wie o mnie bardzo dużo i na zawsze będę go cenił. Teraz gdzies znikł w odchłani internetu, i nei wiem gdzie przebywa, ale jeszcze tu wróci, jeszcze tu wróci....

O kims zapomniałem przepraszam :(

O mnie! - doc. :D :D

daria

Szejn
Weteran
Ja polubialm duzo osob, ale nie pamietam wszystkich, wymienie chociaz kilku:
=BLADE= - najwiecej mi pomagal, utrzymuje ze mna kontakt gg i nadal mi pomaga w problemach informatycznych
yeed - ogolnie spoko user, pomaga etc.
halek - j/w
Kacperex - za to, ze pisze madre post, i ze utrzymal tak zarabiste forum
Jodelko - pisze duzo i madrze
Aniol Stroz - bardzo pomocny, zrobil mi sygne, pisze madre posty
Szczurek - spoko ziom i tyle
Swirus - jest na serio zwariowany, spoko ziom etc.
xarox - bardzo rozsadny, wykonuje dobrze swoja prace, pisze madre posty i ogolnie spoko ziom
Godfather -j/w
doctor - stanowczy, surowy etc, ale to jest dobre, bo nie ma spamu na forum
Sever Sharivar - jest spoko, nie podwaza zdania innych userow, mila etc

Kolejnosc przypadkowa.

szczurek

Menda serowa
Weteran
Moim zdaniem kazdy czlowiek bez względu na to jaki jest zasługuje na szacunek. Dlatego tez jestem sklonny stwierdzic ze lubie was wszystkich, ale są osoby bez ktorych nie wyobrazam sobie mojego bytowania w internecie. Te osoby na pewno wiedzą ze o nich mówie.
Nie bójcie sie poznawania nowych ludzi, każdy człowiek jest wyjątkowy :)

Cisu

Member
Postaram się wypisać wszystkich, jeśli kogoś zapomniałem to naprawdę przepraszam, ale późno już jest:)

Mordimer - Hehehe co za koleś, częste rozmowy na gg dosłownie na każdy temat. Jedna z tych niewielu osób z G.Up, z którymi ciągle utrzymuję kontakt.
Sever Sharivar - Osoba, z którą zawsze dało się porozmawiać. Odpowiedzialna, mająca własne zdanie (co u mnie się szczególnie liczy).
Cahir - Tego to dawno nie widziałem, co nie oznacza, że przestałem go lubić. Jedna z moich najdłuższych znajomości na tym forum (na inne o tej tematyce nie uczęszczam). Lubię go za całokształt.
Godfather - Jeden z najbardziej szanowanych przeze mnie ludzi. Mimo iż dawno nie mieliśmy ze sobą jako takiego kontaktu to jednak wciąż jestem otwarty na wszelkie rozmowy, które mimo swojej małej liczebności potrafiły zmusić mnie do zastanowień.
Yeed - Osobiście nie znam, ale jako user'a nawet go polubiłem :p
Adonix - Ostatnio też kontakt niemalże się urwał, ale jednak i tak go bardzo lubię przez wzgląd na nasze wcześniejsze rozmowy.
Halek - Mam o nim takie samo zdanie jak o Yeed'zie :p

No, myślę, że tych ważniejszych wymieniłem ;)

halek

Member
W większości napisałbym pewnie to samo, więc opiszę bardziej ogólnie. Na pierwszym muszę wymienić ma pewno wszystkich moich braci Leśników ;). Jednych znam lepiej, drugich mniej, ale wiem że to świetni ludzie. Mam na myśli też tych, którzy do w.w. gildi już nie należą, tj między innymi Cat, Godfathera, Nadję, Shadowsa, Shadowa xP. Nie mogę też nie wspomnieć o następujących osobach: Mogget (coś go nie widać ostatnio) Kretox "xPxPxPxP", Blair, Jay Kay, Xarox, Jodełko, Gray Fox. Jako że kontaktujemy się co najwyżej przez gg, o większości z nich mogę powiedzieć to samo. Są po prostu dobrymi kumplami, którzy trochę urozmaicają często nudną egzystencję :p.

PS Ewentualne skargi kierować na gg ;p

mogget

forumowy obibok
VIP
hmmmmmm Powracam ;)
oto moja lista (kolejność raczej przypadkowa)
Halek- gozu typ ^_^ czaty, forum, gg itp :p
Cat - coś mało dostępna ostatnio ale fajna dziewczyna "Co jest kicia? Puszcze to ostatnio mimo uszu " :D:D
G_F - ehhh było kiedyś git typ i jest chyba nadal
CYTAT
mogget Miły sympatyczny chłopiec xD Xd xD xD xD xD xD xD Lubię go bo jest osobą dość młodą jednak dojrzałą jak na swój wiek no i potrafi czasem palnąć XD. Rispekt ;pp
ale to ja sobie wypraszam :D
jodeł - to ja w ogóle go lubię? :D spoko typ ~~ : "Ja 9:46:13
siema nupie ^_^
Jodeł 9:46:22
gram "
xarox - ehhh pamiętam te stare dobre czasy co mu sejwa musiałem wysłać do obka ^_^

jak o kimś zapomniałem niech na PW pisze dodam was :p

evenement

Drugi Miecz Gwardii
Odkąd się pojawiłem na GUP miałem przyjemność poznać samych interesujących ludzi.

jodełko - To ona zaprosił mnie do Gwardii. Jest trochę zwariowany i spontaniczny i za to go lubię.

Godfather - Ten to ma głowę do pisania. Jest to człowiek opanowany i wie czego chce od życia.

Kacperex - Nasz admin. Bierze na siebie odpowiedzialność za rodzinę i jeszcze ma czas pracować i redagować nasze forum i nie tylko.

Anioł Stróż - dobry user. Ma wiele ciekawych pomysłów na "rozkręcenie" forum. Robi sygny dla userów co świadczy o jego zaangażowaniu i chęci pomocy.

=BLADE= - user dobry i uczynny. Pomaga ludziom w problemach.

Oczywiście lubię całą resztę ludzi z Gwardii których nie wymieniłem. Razem tworzymy super klimat do którego chce się wracać.

Jeśli o kimś zapomniałem to przepraszam ;)

dudekkss

Carcass
Weteran
Redakcja
Na forum już jakiś czas jestem ale moja lista osób które polubiłem bogata nie będzie.

xarox – Bardzo miła osoba. Dobrze mi się z nim współpracowało na GK. Dobry admin tam. Global mod tutaj. Jednym słowem – wzór dla mnie ;] Jest jedną z nielicznych osób, z którymi chętnie bym porozmawiał na gg, gdybym na nie wchodził ;]

xenex – z tym panem czasami zdarza mi się pograć w ET. Jest dość sympatyczną osobą.

Sever Sharivar – kolejna osoba, którą bardzo szanuję. Poznałem ją w leśnikach. Bardzo sympatyczna. Jest kolejną z tych niewielu, z którymi bym podyskutował na gg.

Dragomir – jego polubiłem za nasze wspólne zainteresowania muzyczne „ Brothers Of Metal Will Always Be There „

Szczurek – mieszka nieopodal ;] Ale lubię go za to co robi, bo robi to bardzo dobrze a działa jak zwyczajny user.

Sebek – tego pana pamiętam jeszcze gdy był przywódcą magów. Ja wtedy byłem rekrutem. To były czasy ;]. Lubię go za to że jest maniakiem l2 tak jak ja kiedyś.

Gothi – Jest dość ostry jako mod i poważny jako user. Ale lubię go za to jak pisze i co pisze. No i kolejny pan, który był moim przywódcą ;] no i słucha tak jak ja ostrej muzyki.

Reynevan – najbardziej lubię go za nick oraz jego opowiadania.

Yeed – tutaj znajomy z innych for. Polubiłem go za jego styl. Choć to pisanie wierszem nie do końca mi się podoba ;]

Cała Gwardia oraz Leśnicy - towarzysze, których bardzo polubiłem. Za wszystko co razem przeszliśmy ;]

Nameless

Szatan na kółkach
Moderator
ja polubiłem całą brać leśniczą, tą starą, bo nowych jeszcze nie znam..

najbardziej zaś lubie

Sever- odkąd pomogłem jej w pewnej sprawie, dawno zapomianje było między nami wiele rozmów i troche mi zaczyna tego brakować

szczurka- pożądny użytkownik, nigdy nie pokazujący że ma moda i jaki to on jest wszechpotężny(nie mówie że inni moderatorzy tak mają)

godfather- jeszcze z leśników zawsze posiadający własne zdanie, i zawsze orginalny :)

kacperex- przejął g.up w najtrudniejszym dla niego okresie i reaktywował, dzięki czemu możemy teraz tutaj się wymieniać poglądami

megarion- ex-przywódca leśników, szanuje go za to że zebrał leśną brać na wygnaniu

Arven

Mr. Very Bad Guy
Weteran
Dudekkss, Yeed, Xarox, Xenex, Rzepa, Anioł Stróż, Szczurek, Kacperex - Wszystkich ich znam z innych for, Xenexa znam osobiście :)

Do góry Bottom