Kilka Pytań

Status
Zamknięty.

oliwka92

New Member
ja jestem w trzecim rozdziale i musze rozkuc sciane tylko za cholere kilofa znalezc nie moge... szukam od 2 rozdzialow juz bo chcialem kopac skarby ale nikt chyba nie sprzedaje

SzaKaL74

New Member
kilofy bedziesz mógł znależć u bandytów sa na wysepkach na bagnach, pozabijasz troche stworków i będą, mozesz od razu poszukac tam skarbów zakopanych, sam własnie tam gdzie te kilofi itp.

dysku od don-a nie moge znaleźć, poradzi ktoś, bo nie kapuje o to co wczesniej pisaliście

dobra juz mam wejscie jest obok wiszacego mostu:D tam gdzie ten myśliwy

Ajw1

New Member
dysk od dona dostajesz dopiero jak mu przyniesiesz pozostale 4 (przynajmniej jak grasz bandyta), a duch jak jeszcze nie znalazles rozwiazania to jeden z tych dyskow jest we wschodniej swiatyni, zrob questa tajemnica wschodniej swiatyni od finchera bodajze to go znajdziesz

Shrat

Przywódca Magów
Z tego co się orientuję położenie dysków powinno być zaznaczone na mapie w questach:p.

Solve

New Member
Witam, mam problem z przyjmowaniem nowych zadań - nie chcą ze mną gadać lub mam tylko opcję kradzieży kieszonkowej. JAkis pomysł co się stało i jak sobie z tym poradzić?

Solve

New Member
Było to tak - skończyłem zadanie ze złotem piratów i nagle Wasyl stał się przeźroczysty - nie mogłem z nim zagadać. Uwolniłem Patty więc sądziłem, że wszystko jest ok - ale wróciłem do obozu bandytów i tak oprócz kowala i maga - którzy nie dają zadań - nie chcą ze mną gadać - mam tylko opcje nauki u kogoś lub kradzieży kieszonkowej.

tomisakis

Whiskas
VIP
nie wygląda to za ciekawie.starszego save próbowales wczytac?Może z kodami coś zrobileś?jak to nie pomoze chyba reinstall gry ale savy zostaw a jak i to nie pomoże to nowa gra.

Fahrenheit

Pimpu?
Może zagraj od nowa - czasem zdarzają się jakieś bugi. Możesz poszukać też odpowiedzi na innych forach o Risen ew. w Google. A co do questów, chyba nie ma napisu Nowe Zadanie, może poprzeglądaj kategorię wszystkie w dzienniku. W ogóle to w obozie u bandytów traktują cię tak, jakbyś do nich nie należał. Poszukaj jeszcze innych questów, może później problem się jakoś rozwiąże.

dudekkss

Carcass
Weteran
Redakcja
Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom