Kilka Pytań

Status
Zamknięty.

bimber12345

Member
Jestem w Klasztorze i mam problem z kilkoma misjami:
Próba IIumara,
Indyk dla Erlana,
Księga "Mądrość w walce",
Składnik przemiany w Łodzika.

Bardzo proszę o pomoc

Kacperex

KacŚpioszek
Illumar to jest ten od zaklęć?
To musisz się dowiadywać poklei od wszystkich tworzenia zwojów.

Księga jest w krypcie na cmentarzu.

Przemianę odkryłem będac w Mieście, w sumie nawet nie wiem jak ^^

bimber12345

Member
Został mi Indyk dla Erlana,
i jeszcze jedno Virut ten od, który stoi przy placu do treningu. Dostałem od niego próbę zrozumienie jego słów. Chodzi o znalezienie książki "Mądrość w walce" i coś jeszcze ? to pierwsze mu już pokazałem.

d.a.w.i.d

Member
Indyka można dostać od kucharza, niepamiętam jak się nazywa, jakoś na H. A księga jest na cmentarzu.

bimber12345

Member
Indyka już mam. Dziękuje Ci. Została tylko próba, której rozwikłać nie mogę. Mam księgę "Mądrość w walce" a próba wykonana nie jest. A rozmawiałem z nim. Może trzeba znaleźć drugą "zaufanie w walce". Wspominał coś o mądrości i zaufaniu w walce.

d.a.w.i.d

Member
Wydaje mi się że powinieneś porozmawiać z Ignatiusem, ale nie jestem pewien. Ja zawsze gadałem z każdą postacią na wszystkie sposoby i questy się zaliczały :D

bimber12345

Member
Dobra musiałem dać zmianę przy świniach Damianowi(czy coś takiego) teraz o Sylwerusa mam znaleźć wodza Gnomów. Ale gdzie. TO duża mapa :)

EDIT: Chodzi mi o misje, w której mam znaleźć wszystkie części dysku dla inkwizytora.

chomikzr

New Member
Co do wodza gnomów to o ile się nie mylę to musisz iść cały czas drogą na wschód, potem przez taki duży most linowy na wyspę tam dalej drogą i w końcu dotrzesz do ruin tam odszukujesz zejście do podziemi i w nich jest wódz gnomów, duży, zielony, trudno nie zauwżyć.

xD

bimber12345

Member
kurczę to przekleństwo. Odpowiedz sam ją odnajduję zanim ją dostanę. Ale mam prośbę mógłby ktoś napisać gdzie jest reszta tylko dysków ?

Kacperex

KacŚpioszek
No czytaj co masz w dzienniku. Pierwszy ma bandyta, drugi jest u Cyrusa, terzeci ma Seweryn..... a reszte szukaj :)

chomikzr

New Member
Czwarty znajdujesz pomagając Patty (jest w skarbie Steelcośtam) a piąty, k**** gdzie jest piąty zapomniałem.

xD

Jak sobie przypomnę to napiszę

Kacperex

KacŚpioszek
Musisz wykonać zadania związane z Patty, bo ostatni dysk jest w jednej ze skrzyń jej ojca.

seba69

New Member
Podczepie sie pod temat ;)
Robie misje dla Patty, pobilem tego pirata i jego ludzi(przed ta jaksinia gdzie sa te imienne skrzynie). Kapitan mial przy sobie klucz do celi Patty. Problem tkwi w tym ze nie moge znalezc tej celi, a co za tym idzie nie moge znalezc dysku ;)

/e
Dzieki ;)

Kacperex

KacŚpioszek
na pcozatku wejdz do jaskini i otworz skrzynkę. Tylko jedna jest własciwa! reszta zabija. Wiec savy rób, przed otwarciem każdej.
A Patty jest na samym szczycie tych ruin, w ostatniej celi po takich schodach. Pozwiedzaj ruiny, gdzie są kościotrupy, a znajdziesz. Na pewno :)

Kacperex

KacŚpioszek
Jedną ma ten z trzech braci co jest więziony przez strażników. Druga jest w latrni morskiej, na takiej belce do góry. trzeba telekinezą ściągnąć.
A trzecia jest u Patty. Chyba tak to szło.

Dragomir

Adam Konopka
Weteran
jedna jest w latarni, mozna ja wziac bez telekinezy, wystarczy poskakac troszke;
druga i trzecia maja na sprzedaz bracia, jeden w knajpie Patty a drugi w tej knajpie w dzielnicy biedaków

szwyniu

New Member
W miescie mozna zdobyc jakos zaklecie telekinezy ? bo probowalem zestrzeliz z luku xD ale chyba "za ciezka" XD

bimber12345

Member
Nie trzeba wcale za pomocą czaru ja ściągać. Wystarczy się lekko wspiąć na pierwszą belkę a ja dosięgniesz.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom