Kilka Propozycji

Status
Zamknięty.

Aniol Stroz

Najlepszy grafik
Moderator
Redakcja
Witam. Mam kilka propozycjy odnośnie forum. Napewno przydała by się histora. To podstawowa żecz. Druga propozycja to pootwirać wszystkie tematy w których toczona jest dyskusja. Np. w dziale Gothic 2 Ogólne są tematy takie jak do czego dołączyć, śmieszne sytuacje itp. Nowi userzy napewną chcą się tam wpisać a tu nie ma jak. Radzę oglądnąć wszystkie działy "Ogólne" i pootwierać rózne dyskusje w których można się wpisać. Dobra. Narazie to tyle. Jak coś jeszcze znajdę to edytuje tego posta.

Narqx.

Historia to grupy na forum. Takie jak: Król, Książe itp.

A jesli chodzi i te tematy to chodziło mi np. ulubiona gildia. Każdy nowy chce się tam wpisać.

Dark Shadows

Active Member
Sporo owych dyskusji zostało zamkniętych, ponieważ wszystko, co do powiedzenia było zostało powiedziane. Jeśli ktoś będzie chciał dyskusji to założy nowy temat i tyle. A skoro nikt nie otworzył do tej pory to, jaki sens jest otwierać stare?

O co dokładnie ci chodzi z historią?

Pozdrawiam.

Kan

Member
Jeśli ktoś będzie chciał dyskusji to założy nowy temat i tyle. A skoro nikt nie otworzył do tej pory to, jaki sens jest otwierać stare?

Prawdopodobnie gdyby ktoś założył temat który bazowałby na takim który juz był, to kilka osób (np. grono moderatorów) by się czepiało. Chociaż z drugiej strony otwieranie starych tematów to też niezbyt ciekawy pomysł (niektórych ludzi wypowiadających się w tych tematach nie ma nawet już na forum, to jak z kimś takim kontynuować dyskusje?). Chyba byłoby juz lepiej przymknąć oko na powtarzające się tematy (a bo każdy mógł od ostatniego czasu zmienić zdanie, dowiedzieć się na temat czegoś nowego itp.) Oczywiście nie mam tu ma myśli takich dziwadeł jak np „Twój ulubiony gun z GII” i temu podobne bzdury. A zresztą modzi to nie tyrani, jedno lub drugie oko od czasu do czasu przymkną i jak będzie chętnych „na temat” to sam się utrzyma.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom