Kilka Problemów

Status
Zamknięty.

Nasher

New Member
1. W Geldern dostałem zadanie o nieuczciwym handlarzu artefaktami, którego wspólnikiem jest Peratur. Udałem się do alchemika jednak on nie chce ze mną rozmawiać (imię jest na pomarańczowo). Czy da się z tym coś zrobić?
2. Kolejne zadanie w Geldern - miałem zebrać 5 bryłek siarki dla Grimbolla ale nie ma opcji dialogowej, by zakończyć questa.
3. Chcę w Silden wykupić z niewoli Larsa i udaje się w tym celu do Zapoteka czy jakoś tak. Niestety, tu także nie ma odpowiedniej opcji dialogowej.

El Bastardo

Władca Wiedźm
Moderator
Redakcja
1 nieuczciwego trzeba podkapować u Nemroka
2 sprawdzilem to jednak 5 ale czemu nie ma opcji dialogowej to nie wiem
3 co do braku opcji dialogowej to może wina błędów jeśli nie masz to wgraj wszystkie patche pownno pomouc.

POzdrawiam.

Nasher

New Member
1. No właśnie nie mogę pogadać o tym z Nemrokiem, bo najpierw trzeba pogadać z Peraturem, a on nie ma w ogóle dialogu. Może to dlatego, że wcześniej zakosiłem na jego oczach jeden z pierścieni alchemików.

detoks

Member
jak peratur jest na pomaranczowo to rzuć amnezje na niego.Pogadasz z nim i pójdziesz nakablować nemrokowi.W zadaniu z siarką mogłeś mieć tak,że Grimboll potrzebuje 5 SIAREK(a nie bryłek,które są potrzebne w zadaniu dla nemroka).Lepiej to sprawdź,bo pewnie dlatego nie chce od ciebie przyjąć.Jak powiedział mój poprzednik,powgrywaj patche,na tą możliwość wykupienia Larsa nie da sie nic innego poradzic :)

Nasher

New Member
Powgrywałem wszystkie oficjalne patche i dodatkowo Community Patcha 1.52. A co do Amnezji to gdzie można kupić ten zwój?

RobsonAjax

Member
Przedmioty u kupców są generowane losowo, więc będziesz musiał poszukac.
Ja znajdowałem w zwykłych kufrach i też w tych zamykanych na wytrych, więc tam też poszukaj tego zwoju ;).

Pozdrawiam.

EDIT: Detoks, byc może, nie pamitam dokładnie. Jednak w kufrach dośc często trafiałem na zwoje takie jak Amnezja czy Kula Ognia.

detoks

Member
Albo jak masz kase i odpowiednia ilosc prastarej wiedzy możesz się jej nauczyć na stałe w byle jakiej kapliczce beliara.

@RobsonAjax:z tego co mi wiadomo to zwojów z czarami w trzeciej części nie można kupować :huh: więc raczej nie ma mowy o zdobywaniu zwojów metodą handlową :p

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom