Kanzaki

Kanzaki

New Member
Witam wszystkich na forum. Jestem nowy i zarejestrowałem się ponieważ gram w różne części Gothica i chciałem głównie zobaczyć różne porady w grze itp. itd. lecz podoba mi się to forum nawet i myślę że zostanę tu na dłużej ;)

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
Witaj

Dobrze że ci się forum podoba i dobrze że zostaniesz na nim na dłużej. Przeczytaj regulamin, pisz sensowne posty,nie denerwuj innych, dołącz do jednej z gildii i zakonu :) I napisz coś więcej o sobie...

Kanzaki

New Member
I napisz coś więcej o sobie...

To tak. Mam 18 lat (rocznikowo :p). Interesuję się grafiką komputerową i robię różne sygnaturki, avki ,lecz głównie mnie pasjonuje webdesign. Ogólnie jeszcze się interesuję sportem. Siatkówka, piłka nożna, tenis itp. itd. Mam nadzieję że tyle informacji o mnie wam wystarczy ;)

Aniol Stroz

Najlepszy grafik
Moderator
Redakcja
Oo, witaj ^ ^.
Miło wiedzieć że kolejny grafik przywędrował w nasze skromne progi ^ ^. Może pokaż swoje prace? Robiłeś już layouty na zamówienia? ;p.
Ja również próbuję się tym bawić, głównie robię sygnatury, lecz powoli zgłębiam tajniki webdesignu ;].
Baal Ci powiedział co robić, by nie podpaść moderatorom ;p.

Pozdrawiam, AS.

Kanzaki

New Member
Trudno mnie nazwać grafikiem jeszcze. Jestem po prostu użytkownikiem photoshopa który na razie się dokształca w dziedzinie grafiki komputerowej ;) Tu jak chcesz daje linka do ostatniej mojej pracy którą wykonałem około miesiąca temu. Teraz nie miałem czasu i nic na razie nie robiłem ,lecz teraz pracuję nad kolejnym projektem ;) Na zlecenia na razie nie robię na razie chodź tam top jeden kiedyś zrobiłem na zlecenie :p

20k3var.png

Aniol Stroz

Najlepszy grafik
Moderator
Redakcja
Ten layout wcale zły nie jest ;p. Na pewno bije na głowę wszystkie wykonane dotychczas przeze mnie ;d.
Powiedz mi jeszcze jedno, 'uczęszczasz' może na jakimś forum graficznym?

Pozdrawiam, AS.

Fahrenheit

Pimpu?
Siema, całkiem ładny lay, mam nadzieję że zostaniesz tu na dłużej, bo brakuje nam wartościowych ludzi na forum.

Kanzaki

New Member
Ten layout wcale zły nie jest ;p. Na pewno bije na głowę wszystkie wykonane dotychczas przeze mnie ;d.
Powiedz mi jeszcze jedno, 'uczęszczasz' może na jakimś forum graficznym?

Pozdrawiam, AS.

Tak jestem na jednym forum graficznym lecz nie chcę robić żadnej reklamy ;)

Siema, całkiem ładny lay, mam nadzieję że zostaniesz tu na dłużej, bo brakuje nam wartościowych ludzi na forum.

Też mam taką nadzieję że zostanę tu na dłużej ;)

Vendetta

Deathproof
VIP
Ciekawa osobowość. Witamy na gothic up... Popisz na forum, w shoutboxie i dołącz do jakiejś gildii po osiągnięciu odpowiedniej liczby postów.
Lay mnie się podoba, szkoda tylko, że nie ma backgroundu, tylko ten dławiący niebieski.
Powiedz jeszcze jakiej słuchasz muzyki.

Kanzaki

New Member
Vendetta ogólnie to słucham wszystkiego ,lecz najczęściej Trance. Jakby ktoś nie wiedział to przedstawicielami trance są tacy artyści jak Armin van Buuren, Tiesto, ATB, 3rd Moon itp. itp ;)

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Trance? Mój ziomie, już cię lubię. Niestety, jesteśmy osamotnieni na naszym forum jeżeli chodzi o nasz gust muzyczny. Dlatego miło mi cię witać.
Wartościowy z ciebie user, mam nadzieje, że uda nam się ciebie "wykorzystać" ^^.

Kacperex

KacŚpioszek
Hej,

Witaj w naszych progach. Dobrze, że "umiesz" robić layouty, nie obawiaj się - wykorzystamy to ;P
Fajna atletka w avków.
Sukcesów na forum życzę.

Electric Dragon

Majster
Weteran
'dwóch wartościowych userów' hmmm

Welcome in our, propably the greatest forum in the Polish usenet. Ładna praca, powodzenia w tutejszej egzystencji. Przyda Ci się duża dawka spokoju przy obserwacji niektórych rozmów

Kanzaki

New Member
Trance? Mój ziomie, już cię lubię. Niestety, jesteśmy osamotnieni na naszym forum jeżeli chodzi o nasz gust muzyczny. Dlatego miło mi cię witać.
Wartościowy z ciebie user, mam nadzieje, że uda nam się ciebie "wykorzystać" ^^.

No to już nie będziesz sam na tym forum który słucha Trance ;)

Hej,

Witaj w naszych progach. Dobrze, że "umiesz" robić layouty, nie obawiaj się - wykorzystamy to ;P
Fajna atletka w avków.
Sukcesów na forum życzę.

Ta Atletka to Maria Sharapova :p Co do layów do robię akurat projekt na konkurs taki że może akurat wam się może później przydać :D

'dwóch wartościowych userów' hmmm

Welcome in our, propably the greatest forum in the Polish usenet. Ładna praca, powodzenia w tutejszej egzystencji. Przyda Ci się duża dawka spokoju przy obserwacji niektórych rozmów

Mam nadzieję że dam radę przeglądać spokojnie te rozmowy ;)

Kacperex

KacŚpioszek
Ta Atletka to Maria Sharapova :p Co do layów do robię akurat projekt na konkurs taki że może akurat wam się może później przydać :D

Jedyną atletkę jaką znam, to moja babcia :p Nie jestem na czasie. Ale fakt jak się wpatrzyłem to jest podobna.
Co do laya, pożyjemy pomyślimy ;)

Eldoor

New Member
Witam ;)
Też tu nowy jestem więc pozdrawiam i podziwiam avatarka ;)

Do góry Bottom