CYTAT
07-05-28 KURWA napisany przez Krzysztex ID 154
Nie wiem jak to jest, że jeszcze wczoraj miałem 70000000 sztk. złota w banku, a dziś mam 7000... Ja tego nie wydałem. Odpowiedź nasuwa się tylko 1: Kacperex to oszut i palant. Uczciwie zarobiłem dużo pieniędzy, a on mi to jakoś po chamsku zabrał. No przecież tu ewidentnie widac, że mi zapier***ił! Bo on musi byc najlepszy we wszystkim i tylko jego koledzy mogą miec pieniądze?!? Jak mi nie oddacie mojej kasy to ta gra straci conajmniej połowę graczy...
Kacperex nie odchodzi, bo nie ma czasu itp., z resztą...: CYTAT
Według mass nie robie nic dla portalu, zaniedbuje obowiązki. Przykro mi się zrobiło , czytając takie rzeczy, ale niestety takie życie.
W ankiecie dałem "Tak", ale to Kacperex decyduje czy zostaje, czy odchodzi. Po prostu chcę, aby pozostał adminem, ale jeśli odejdzie to go zrozumiem, a tej grupie popaprańców z Nordmar Kingdom (tylko tam widziałem negatywne opinie o Kcpxie!!!) da tylko satysfakcję (ta "grupa" to jakieś 20-25 osób z prawie 400 grających... <_< ).
Oczywiście, chętnym i zaufanym ludzim Kacperex powinien powierzyc stanowiska Junior Admina. Gdyby tak się stało nie byłby tak obciążony obowiązkami.
Jednak i tak decyzja należy do Kacperexa. Mam nadzieję, że to przeczytacie, bo czy jest ktoś z forum co nie chcę Kacperexa za Admina???
Pozdrawiam.