QUOTE (Lord Bezimienny @ 29-05-2005, 20:44) Oczywiście wszyscy którzy tutaj pisali mają rację tylko po co pisze to 6 osób. Ludzie popatrzcie Lord Sandro napisał odpowiedz, potem Haldir potem EdGaR i jeszcze 4 osoby i macie dokładnie takie same odpowiedzi (wiem że teraz możecie powiedzieć że jestem dokładnie taki sam bo nie ja jestem tu od zwracania uwagi, ale to przykra prawda), po co ??? Nie chce się czepiać, ale to chyba jest Spam. no niewiem nie czepiam się akurat tych pierwszych trzech osób bo oni byli pierwsi (Lord Sandro i Haldir chyba pisali w tym samym momencie, a EdGaR dopisał parę szczegułów), ale nie rozumiem poco te cztery następne.
Pozdrawiam
Mam zamiar dokładnie to samo pisać w wieeeeelu tematach. I nawet po tym co napisał Lord Bezimienny Sebi powtórzył to samo. Bardzo mnie denerwuje to, że jakiś user dołączył tydzień temu, a ma już koło 100 postów. Klikam "znajdź wszystkie posty tego uzytkownika i jest np. "lol ale gupi pomysl, do d**py"," wysil sfoja muzgownice i wymysl cos leprzego", "zrub [wstaw to samo co w 10-15 poprzednich postach]" To nie jest chyba Spam, to jest na pewno Spam.
Pozdrawiam.