Jak Zostać Strażnikiem??

• Thread starter #jaco220vAnonim
  • Rozpoczęty
Status
Zamknięty.
J

#jaco220vAnonim

Guest
moje pytanie brzmi: jak można zostać strażnikiem w starym obozie / czy można to zrobić w 1 albo 2 rożdziale??

Lord Sandro

Member
luuudzie...ratunku!!!
mad.gif
mad.gif
mad.gif
mad.gif
mad.gif
temat byl juz!!!!
mad.gif
ale odp na pytanie. Można nim zostać (jak dobrze pamietam) pod koniec 2 rozdziału i początku 3..coś koło tego. I korzystaj z wyszukiwarki na przyszłość!!
Pozdrawiam
biggrin.gif

Haldir

Member
mozna to zrobic w II rozdziale, po tym jak w zadaniu od Bractwa Śniącego( Cor Kaloma) zabijesz królowa pełzaczy. Po tym idziesz do Thorusa, a on pyta cie czy chcesz wstapic do straznikow mozna przyjac jego propozycje albo zostac magiem(idac do Miltena)

EdGaR

Member
Wiesz co to wyszukiwarka ??
tongue.gif

A co do tematu to w drugim rozdziale kiedy zabijesz królową pełzaczy i będziesz wychodził z kopalni to jeden strażnik powie ci, ze thorus chce się z tobą widzieć, resztę, już chyba zgadniesz.
PS żeby zostać strażnikiem trzeba mieć minimum 10 poziom.

Kosa

Member
aby zostac straznikiem musisz wykonac misje z gniazdem pelzaczy potym jeden ze straznikow pprzy wyjsciu ze starej kopalni chyba drake powie ci ze nadajesz sie na strazni9ka straznicy pilnujacy bramy starego obozu powiedza ci ze thorus chce sie z toba zobaczyc i wtedy on ci zaproponuje zostanie straznikiem mozna nim zostac chyba w 2 rozdzaile napewno nie w 1

doctor

Wariat
Weteran
o bosheee.... moze potrudz sie troche sam zeby przejsc co ?? troche wiary we wlasne sily, nie biegnij z placzem z kazdym problemem na forum :/

Korpus

Member
Zabij królową pełzaczy w misji co słychać na bagnie i potem pogadaj z thorusem. a potem z krukiem!!

Klocek

New Member
boooooooooooooże!!! To jest banalnie proste. Zabijasz królową pełzaczy idziesz do góry
tam koło Draga zaczepia cię strażnik i mówi ci żebyś pogadał z Thorusem ( jest w starym obozie jak byś niewiedział) on proponuje ci zostanie strażnikiem albo ścieżkę magii.

Lord Bezimienny

Weteran
Weteran
Oczywiście wszyscy którzy tutaj pisali mają rację tylko po co pisze to 6 osób. Ludzie popatrzcie Lord Sandro napisał odpowiedz, potem Haldir potem EdGaR i jeszcze 4 osoby i macie dokładnie takie same odpowiedzi (wiem że teraz możecie powiedzieć że jestem dokładnie taki sam bo nie ja jestem tu od zwracania uwagi, ale to przykra prawda), po co ??? Nie chce się czepiać, ale to chyba jest Spam. no niewiem nie czepiam się akurat tych pierwszych trzech osób bo oni byli pierwsi (Lord Sandro i Haldir chyba pisali w tym samym momencie, a EdGaR dopisał parę szczegułów), ale nie rozumiem poco te cztery następne.

Pozdrawiam

LEWIATAN

Member
QUOTE (doctor @ 29-05-2005, 18:15) o bosheee.... moze potrudz sie troche sam zeby przejsc co ?? troche wiary we wlasne sily, nie biegnij z placzem z kazdym problemem na forum :/
ty chyba czegoś nie rozumiesz on może właśnie się trudził i nie dał rady a to forum jest po to żeby pomagać takim którzy mają problemy
jak nie chcesz odpowiadać to nie odpowiadaj a nie wyskakuj z takimi tekstami koleś po prostu potrzebuje pomocy i chce żeby ktoś mu pomógł a ty od razy kolesia jedziesz
daj sobie na wstrzymanie
a co do pytanie to chyba odpowiedż jest już w pierwszym poscie i nie wim po co tyle razy była powtarzana
biggrin.gif

sebi-łowca

Debile
ja tam zostałem magiem i strażnikiem też,a co do tematu to strażnikiem zostajesz jak zabijesz królową pełzaczy i zaniesiesz jaja Cor kalomowi potem idziesz do thorusa i on się pyta czy wybierasz drogę walki czy drogę magii.jak chcesz być strażnikem wybierasz drogę walki,a jak magiem to magii.

Archimonde

Member
QUOTE (Lord Bezimienny @ 29-05-2005, 20:44) Oczywiście wszyscy którzy tutaj pisali mają rację tylko po co pisze to 6 osób. Ludzie popatrzcie Lord Sandro napisał odpowiedz, potem Haldir potem EdGaR i jeszcze 4 osoby i macie dokładnie takie same odpowiedzi (wiem że teraz możecie powiedzieć że jestem dokładnie taki sam bo nie ja jestem tu od zwracania uwagi, ale to przykra prawda), po co ??? Nie chce się czepiać, ale to chyba jest Spam. no niewiem nie czepiam się akurat tych pierwszych trzech osób bo oni byli pierwsi (Lord Sandro i Haldir chyba pisali w tym samym momencie, a EdGaR dopisał parę szczegułów), ale nie rozumiem poco te cztery następne.

Pozdrawiam
Mam zamiar dokładnie to samo pisać w wieeeeelu tematach. I nawet po tym co napisał Lord Bezimienny Sebi powtórzył to samo. Bardzo mnie denerwuje to, że jakiś user dołączył tydzień temu, a ma już koło 100 postów. Klikam "znajdź wszystkie posty tego uzytkownika i jest np. "lol ale gupi pomysl, do d**py"," wysil sfoja muzgownice i wymysl cos leprzego", "zrub [wstaw to samo co w 10-15 poprzednich postach]" To nie jest chyba Spam, to jest na pewno Spam.

Pozdrawiam.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom