Mam problem. Gram se w NK i jestem nowicjuszem klasztoru. Wypełniłem już misję odnalezienia handlarza bronią dla bandytów, dowiedziałem się co nieco o znikających ludziach i jestem gotów wstapić do wodnego Kregu celem odnalezienia trzech ornamentów (jeden już mam, z kręgu na farmie Onara). Jedyny problem w tym, że strażnicy nie chcą mnie wpuscic do ratusza, gdzie przesiaduje Hagen! Nie moge im nic powiedziec, co by mnie przepusciło. Porobiłem wszystkie misje w Klasztorze, u zadnego maga nie ma opcji zaniesienia jakiegoś doń listu, czy czegoś w tym stylu. Dostałem sie do klasztoru przez figurkę, nie przez ofiare i owcę. Co mam zrobić? Jakiś bug? Jak sie dostać do Hagena? Z kim musze pogadać? Może z jakims magiem wody? Z Vatrasem nie. Boje się, że mam buga, jesli tak, to jak z niego wybrnąć? Najlepiej w sposób bez otwierania z konsoli - o ile taki jest (przebieganie z wyjętą bronią nic nie daje) i taki, żeby mnie nie zatrzymywali za każdym razem. Mam przeczucie, że dostanie się do ratusza ma cos wspólnego z misją "Babo i ogród", bo powiązany z tą misją Agon jest siostrzeńcem gubernatora. Co mam robić? Jak jeszcze możecie, napiszcie mi, jak zrobic misję "Opolos i biblioteka".
Pzdr
Pzdr