Kacperex
KacŚpioszek
Jak zapewne zauważyliście pojawił się na forum system iPoints. W tym celu postanowiłem napisac mały tutorial wyjasniający o co w tym wszystkim chodzi.
Na forum Gothic UP omawiany system pełni funkcję zabawy. Nie ma z tego żadnych profitów, prócz respektu młodszych użytkowników.
W momencie kiedy piszę ten temat, każdy z was ma na swoim koncie tyle punktów ile POSTÓW. Wszystko jednak ulegnie zmianie wraz z waszą aktywnością.
Za każdy napisany temat na forum dostajecie 15 punktów za odpowiedz 5
W każdym momencie możecie dać depozyt do banku (uwaga opłata za tranzakcie wynosi 5% wpłaconej sumy i nie jest ona zwracana).
Otrzymane ostrzeżenie wpłynie na to, że z waszego konta zniknie 300 punktów!
Mam nadzieje ze podoba wam się system iPoints i myślę ze będziemy się dobrze bawili.
Pozdrawiam
Na forum Gothic UP omawiany system pełni funkcję zabawy. Nie ma z tego żadnych profitów, prócz respektu młodszych użytkowników.
W momencie kiedy piszę ten temat, każdy z was ma na swoim koncie tyle punktów ile POSTÓW. Wszystko jednak ulegnie zmianie wraz z waszą aktywnością.
Za każdy napisany temat na forum dostajecie 15 punktów za odpowiedz 5
W każdym momencie możecie dać depozyt do banku (uwaga opłata za tranzakcie wynosi 5% wpłaconej sumy i nie jest ona zwracana).
Otrzymane ostrzeżenie wpłynie na to, że z waszego konta zniknie 300 punktów!
Mam nadzieje ze podoba wam się system iPoints i myślę ze będziemy się dobrze bawili.
Pozdrawiam