Internetowe Radio - Audycja Zigora (Gk)

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Część osób nie ma pojęcia kto to jest, część zapewne pamięta Trio Miłek, Zigor, mały Jimmy z Gothic Khorinis.

Otóż prowadzi on audycje w internetowym radiu
http://radio404.pl/

Zigor prezenteuje początki zespołów, ich zmagania z przeicwnościami losu (i wielkich wytwórni), ich wzloty, upadki i ciekawe anegdoty i historie związane z najwspanialszymi przebojami. /quote]

Dziś od 20 wieczór na literkę G. Guns and Roses będą rządzić :)
Kto chętny i zainteresowany posłuchaniem starego ziga. Niech zajrzy :)

Silden

RPG'owiec
VIP
Mógłbyś informować jaka litera alfabetu i kiedy? Przynajmniej nie trzeba na ślepo włączać żeby trafić na coś, czego się nie lubi.

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Mógłbyś informować jaka litera alfabetu i kiedy? Przynajmniej nie trzeba na ślepo włączać żeby trafić na coś, czego się nie lubi.

????

przecież napisałem dokładnie. Dziś 20. Literka G...

Aniol Stroz

Najlepszy grafik
Moderator
Redakcja
Nie no :D. Stare mendy : p. Ofc że ich pamiętam, mam nawet do nich numery GG, ale jakoś nigdy nie kwapiłem się by zagadać. Pewnie zajrzę, nie lubię muzyki (za co pewnie mnie skarcicie ;p), ale włączę i zobaczę co i jak.

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Nie no :D. Stare mendy : p. Ofc że ich pamiętam, mam nawet do nich numery GG, ale jakoś nigdy nie kwapiłem się by zagadać.

Co do aroganckiego stylu bycia pewnie nic się nie zmieniło. Mnie uchował się tylko numer do Ziga.
Do reszty kiedyś posiadałem. No nic, Ciekaw jestem czy na antenie też taki.

Aniol Stroz

Najlepszy grafik
Moderator
Redakcja
No nic Ciekaw jestem czy na antenie też taki.

Oby, bo jednak ten styl może być niejako w tego typu audycjach oryginalny ;p. No nic, pożyjemy zobaczymy, postaram się przesłuchać.

Do góry Bottom