Imperator W Milionerach!

Khael Thas

New Member

I jak wam się podoba ??
By Ja
biggrin.gif

Boba Fett

Member
Ciekawy obrazek
biggrin.gif
. Mógłbyć tak jeszcze zrobić z kilka takich rysunków z postaciami Star Wars, tylkow innych sytuacjach
smile.gif

Kacperex

KacŚpioszek
bardzo fajne haha. Moze tak jak poprzednik wsponiał inni Bohaterowi w innych sytuacjach bedzie śmiesznie ;]

Blizna

Member
Buehehe niezłe niezłe zrób jeszcze coś z milionerami tylko z innymi postaciami nie tylko ze star warsa.
A z tym obrazkiem dobra robota
wink.gif

s_e.b_a

Active Member
Wszystko super bardzo śmieszne i wogóle.... Zrób jeszcze kilka takich "fotomataży" tylko jeśli mogę mieć taką malutka uwagę Jeśli sie bardziej przyłożysz do wycięcia tych postaci całość będzioe bardziej realistyczna.

Haldir

Member
no...... nie zachwycilem sie moze gdyby byl lepiej wkomponowany w tło to moje zdanie było by lepsze, ale tak to ponizej sredniej

Goorni

Member
No co za pytanie!!! Chyba nie zgadnę! Hmmmm...

(Aby zobaczyć powiększenie kliknij!)

Boba Fett

Member
Ja też dam śmieszny obrazek Star Wars. Nie jest on związany z Milionerami, ale... mam nadzieję, że się spodoba. Oto link (nie umiem tak wklejać :/ ):

biedak5cy.jpg

EdGaR

Member
Nie no dobre, wszystkiesą świetne, ale to "zbieram na imperium" jest najlepsze
biggrin.gif
poprostu wymiata, może ja też coś potem dodam.

Boba Fett

Member
Cieszę się, że podobał się wam Dartch Vader. Dam jeszcze cztery obrazki. Raczej nie będą już tak śmieszne, ale myślę, że ucieszą wasze oko.
smile.gif

magrs0oa.gif

magsof4wg.gif

hanjabb4bq.jpg

empband6dz.jpg

Kan

Member
Możliwe że te grafy z milionerów są całkiem nieżle zrobione ale zato mało śmiesznze moim skromnym zdaniem. Już bardziej podobał mi się ten żebrający Dartch Vader.

Lord Bezimienny

Weteran
Weteran
Kurde, skąd wy je bierzecie ?
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
Teraz jak powiększyliście kolekcje to mi się najbardziej podoba Darth Vader żebrający i Han Solo z Jabba (to wygląda na taką dwuznaczną sytuację, ale ja nie komentuję
biggrin.gif
). Jakbyście mieli tego więcej to dawajcie bo kubie się śmiać.
biggrin.gif

Ceasar

Member
biggrin.gif
No, nawet trochę śmieszne, mówię o tych Boba Fetta. Jeśli jednak chodzi o tytułowy obrazek, to wg. mnie nie jest nic wielekiego, i ani trochę śmiesznego. Aby rzeczywiście miało ono zachęcić oglądającą osobę do naet najmniejszego śmiechu, to najpierw trzeba by było to trochę dopracować
unsure.gif
. Cóż, nie bierz tego do siebie, ale staram się być szczery. Aha, powracają do Star Wars, to najlepszy moim zdaniem jest obrazek bodajże drugi z Hanem Solo z przodu
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif
.

Lord Bezimienny

Weteran
Weteran
O kurde, Hrabia Dooko (chyba jakoś tak to się pisze) z taką maską
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
. A to drugie z Lukasem też jest niezłe, tylko powiedzcie kto to jest ten drugi???(troche widać że ta ręka Lukasa jest robiona w paincie, ale może się mylę).

Ceasar

Member
biggrin.gif
No, to jest dość fajne... Kim jest ten drugi gościu na tym drugim obrazku z Georgem Lucasem? Tak ogólnie to bardzo ciekawe te zdjęcia są... Dają duuużo do myślenia
laugh.gif
, hehehe....

Lordzie Bezimienny, hyba pisaliśmy w tym samym czasie
cool.gif
...

Megarion

El Presidente
Wygląda na to, zę nie tylko u nas są problemy zarobkowe
biggrin.gif
Najlepszy był ten żebrający Darth Vader, chociaż ten z Solo też był neizły
biggrin.gif
tongue.gif

EdGaR

Member
Te następne screeny też są niezłe, zwłaszcza ten hrabia dooku z nosem (ma nos jak jeden kolo z naszej szkoły
tongue.gif
) i uśmieszkiem
laugh.gif
i ten lukas też jest całkiem śmieszny, tylko ja na jego miejscu nie pokazywałbym środkowego palca do jakiś stworów
tongue.gif
.
Naprawdę świetne, dawajcie więcej
biggrin.gif
.

Boba Fett

Member
Pokaże coś, co może nie jest obrazkiem, ale zajebisty filmik, oto link:

http://www.newgrounds.com/portal/view/240897

Później klikacie: Watch the movie

i czekacie, aż się załaduje, zapewniam, że nie będziecie żałować, a filmik znalazł Anaconda.

Ps. Dla tych, co chociaż trochę znają angielski będzie śmieszny. Ci co w ogóle nie rozumieją to będzie nudny pokazik.

Do góry Bottom