Imperator W Milionerach!

Kacperex

KacŚpioszek
Bardzo fajny filmik. wejscie Jody i ucieczka vader z jego masterem jest najlepsza. Ale jak już lecą napisy koncowe to jest ciekawa akcja ciekawe co on trenuje moze jakis zjazd na nartach
wink.gif

Boba Fett

Member
Oto drugi pokazik, który znalazł Anaocnda. Nie jest śmieszna, ale widowiskowy, też zachęcam do oglądnięcia.

http://www.newgrounds.com/portal/view/50817

Zobaczcie teraz, raczej zadziała.

Oczywiście jak w tamtym trzeba włączyć: Watch the movie. Tu przynajmniej nie trzeba znać angielskiego.
smile.gif

EdGaR

Member
No, fajny filmik (ten pierwszy, bo drugi nie działa
tongue.gif
). NAjlepsze było : " lord vader arisse " i uciekają
laugh.gif
No, albo (tłumaczenie na polski) " a teraz pokaże ci prawdziwą potęgę ciemnej strony mocy" i ctrzelił z rurki do picia
laugh.gif
.

Lord Bezimienny

Weteran
Weteran
Filmiki są miodzio
biggrin.gif
Ten pierwszy lepszy, a the best było z mocą ciemnej strony i śłomką i ucieczką imperatora i Vadera. Drugi był atki dziwny bo niewbył śmieszny, ale ten pierwszy poprostu jest genialny
biggrin.gif
Pozdrawiam Boba Fetta (wrzucaj więcej takich
biggrin.gif
)

Anaconda

Member
O przepraszam bardzo, Boba Fett mi ukradł posta :/
To ja miałem tu wkleić ten filmik, a on bezczelnie sam to zrobił.
Z resztą sam napisał że to ja go znalazłem, ma szczęście :]
oczywiście ten pokazik mi się podoba.
tongue.gif

Thorbjorn

Member
Wszystkie mi sie podobają tylko ten pierwszy imperator jakis taki słabo wycięty ale na pierwszy rzót oka to sie w oczy nierzucało dopiero po pewnym czasmie mozna było dostrzec ze jest kiepsko wycięty.

Boba Fett

Member
Hmmm... Ten pierwszy najlepszy, o mojej ulubionej postaci
cool.gif
. Drugi jednka mniej, a co do pozostałych: dwa pierwsze za długo się wczytywały, a trzy ostatnie wogóle sie nie nie chciały wczytać.
dry.gif
Znajdź więcej o Boba Fettcie to będę szczęśliwy.
smile.gif

Edit: Poprawka, ostatni się wczytuje, a sądzę, że jest bardzo fajny
smile.gif

EdGaR

Member
Świetne filmiki, wszystkie, są w nich fajne teksty i wogóle, ale najlepszy był chyba ten z imprą.
Pozdro all

Lord Bezimienny

Weteran
Weteran
Nooo, filmiki są genialne, najlepsze są z imprą (genialny jest YoDog z blantem) i fajna jest piosenka z we have death star
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif
Już wysyłam kolegom
biggrin.gif
mam nadzieję że zamieścicie tu więcej takich
biggrin.gif

Pozdrawiam (ten film z Boba Fettem jest też niezły, ale tam jest fajny tekst piosekni, a filmik jest trochę gorszy
biggrin.gif
jak dla mnie
biggrin.gif
)

Haldir

Member
Dobre, dobre. Filmiki sa niezłe, inne zreszta tez, a pozatym mozna sie posmiac. Tez miałem na kompie fajne ujecie, jak Ash z pokemonów zamiast takiego pokemon gluta Muka miał......... kurde zapomniałem jak sie oni nazywali tez podobna rasa ze starwarsów

Lord Bezimienny

Weteran
Weteran
O kurde, te obraki są genialne
biggrin.gif
ten pierwszy z mapetami jest dobry, ten z Vaderem i szturmowcami jest wypas i oczywiście z darthem maulem i obiwanem też genialny. Mi najbardziej się podał ten z Vaderem i szturmowcami bo byś śmieszny w tekstach jeszcze, ale wszytskie są bardzo zabawne
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
.

Pozdrawiam

Haldir

Member
Swietne obrazki, skad wy je bierzecie mi nigny sie nie chce szukac po necie
dry.gif

Dobre sa wszystkie 3, ale 1 i 3 w szczegulnosci, ehh ta nowa technologia(3), kiedys dojdzie do nieszczescia, ciekawe jaki rodzaj obrazen zadaje ta bron??. A padme cos zbrzydła(1), jakos te miedzygalaktyczne kosmetyki nie skutkuja
laugh.gif

Boba Fett

Member
No to teraz dam pokazik o Darthcie Vaderze. Trzeba niestety znać angielski
dry.gif
, szkoda, ale na pewno coś zrozumiecie co niektórzy. Ostrzegam też, że się długo ściąga, ale mam nadzieję, że to was niezniechęci.

http://www.blennus.com/index.php?option=co...&id=352&Itemid=

Ps. Jak się nie chce ściągać to kliknijcie ,,stop", a potem ,,play". Teraz już powinno na dole pisać co kilka sekund ile się % pobrało.

Lord Bezimienny

Weteran
Weteran
Genialny filmik, szczególnie z tym produktem, tak to będzie najlepszy produkt dla nas, tamtego wali w ryj i ten gada sory master
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
No nie to jest masterskie, Ten filmik rulesss
biggrin.gif
. Zastanawia mnie tylko fakt kto ten filmik nagrywał
biggrin.gif
bo jednak temu komuś należy się szacunek
biggrin.gif

Pozdrawiam

Guru Zielony

Debile
Hehehehehe!!!Nie złe,nie złe!!!Powinno się robić więcaj takich ,,foto-montaży",z postaciami z np.Gothic,Diablo itp.Pomysł pardzo fajny.Też takie cos zrobie.nara wam all

Pozdrawiam

Lord Bezimienny

Weteran
Weteran
No niestety mi się nie chciał ten filmik sciągnąć i go nie widziałem
sad.gif
, ale ten obrazek jest the best
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
Normalnie taki grubas ze star warsem na plecach
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif
Ciekawe kto mu to robił bo ja bym się chyba nie podjął na takim puszystym kolesiu robić tatuążu przecież tam mogło się wszytsko "wylać"
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif

Pozdrawiam

Adonix

Całkiem Miły Człowiek
Weteran
hhe i na co zasłużył anakin zebrajacy ze sie z niego wysmiewacie? xD Człoiweik na gwiazde smierci zbiera a wy sie smiejecie ;p nom screeny sa ok lecz niektore w ogole nie smiesza. a co by tu wiecej naipasc hmm chyuba nie ma juz o cym gdyz to luzny temat i nie ma co opowiadania/rozprawki pisac czyz nie? ;p

Do góry Bottom