Bardzo fajny filmik. wejscie Jody i ucieczka vader z jego masterem jest najlepsza. Ale jak już lecą napisy koncowe to jest ciekawa akcja ciekawe co on trenuje moze jakis zjazd na nartach
Ten pierwszy lepszy, a the best było z mocą ciemnej strony i śłomką i ucieczką imperatora i Vadera. Drugi był atki dziwny bo niewbył śmieszny, ale ten pierwszy poprostu jest genialny
O przepraszam bardzo, Boba Fett mi ukradł posta :/
To ja miałem tu wkleić ten filmik, a on bezczelnie sam to zrobił.
Z resztą sam napisał że to ja go znalazłem, ma szczęście :]
oczywiście ten pokazik mi się podoba.
Wszystkie mi sie podobają tylko ten pierwszy imperator jakis taki słabo wycięty ale na pierwszy rzót oka to sie w oczy nierzucało dopiero po pewnym czasmie mozna było dostrzec ze jest kiepsko wycięty.
Dobre, dobre. Filmiki sa niezłe, inne zreszta tez, a pozatym mozna sie posmiac. Tez miałem na kompie fajne ujecie, jak Ash z pokemonów zamiast takiego pokemon gluta Muka miał......... kurde zapomniałem jak sie oni nazywali tez podobna rasa ze starwarsów
ten pierwszy z mapetami jest dobry, ten z Vaderem i szturmowcami jest wypas i oczywiście z darthem maulem i obiwanem też genialny. Mi najbardziej się podał ten z Vaderem i szturmowcami bo byś śmieszny w tekstach jeszcze, ale wszytskie są bardzo zabawne
Swietne obrazki, skad wy je bierzecie mi nigny sie nie chce szukac po necie
Dobre sa wszystkie 3, ale 1 i 3 w szczegulnosci, ehh ta nowa technologia(3), kiedys dojdzie do nieszczescia, ciekawe jaki rodzaj obrazen zadaje ta bron??. A padme cos zbrzydła(1), jakos te miedzygalaktyczne kosmetyki nie skutkuja
Oto następny pokazik DJ Lorda Vadera. Oczywiście też się będzie długo ściągać, ale nie trzeba znać angielskiego. I to samo, że: ,,Jak się nie chce ściągać to kliknijcie ,,stop", a potem ,,play". Teraz już powinno na dole pisać co kilka sekund ile się % pobrało."
Hehehehehe!!!Nie złe,nie złe!!!Powinno się robić więcaj takich ,,foto-montaży",z postaciami z np.Gothic,Diablo itp.Pomysł pardzo fajny.Też takie cos zrobie.nara wam all
hhe i na co zasłużył anakin zebrajacy ze sie z niego wysmiewacie? xD Człoiweik na gwiazde smierci zbiera a wy sie smiejecie ;p nom screeny sa ok lecz niektore w ogole nie smiesza. a co by tu wiecej naipasc hmm chyuba nie ma juz o cym gdyz to luzny temat i nie ma co opowiadania/rozprawki pisac czyz nie? ;p
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.