Ikari - Chat G.up

Status
Zamknięty.

szczurek

Menda serowa
Weteran
Razem z Kretoxem ( właściwie z jego inicjatywy ;p ) postanowiliśmy odkopać i przywrócić do życia nasz stary chat G.up.
Odnośnik na stronce jeszcze chyba nie działa, więc polecam użyć programiku ikari, którego konfigurację przedstawię wam tu:

beztytuujg9.jpg

Link do pobrania tutaj. Proponuje też założyć sobie nicka na polchacie. Przy podłączaniu się podajemy nick i nazwę pokoju - gothicup.

W razie problemów pisać.

Dark Shadows

Active Member
W końcu ktoś się za to wziął. Dzięki wam za czat. :) Mam tylko nadzieje, że wróci do dawnej chwały, do tych wielogodzinnych dyskusji i miło spędzonego czasu. ;)

Pozdro.

Pandrodor

Member
Nie znam polchatu i możliwości jego, ale może przydałoby się założyć hasło? Kiedyś na chacie wojów chyba zastałem ok. 30 osób, z których nikt nie wiedział co to GUp -.-

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Jakie hasło??????......zawsze można wytłumaczyć zielonym co i jak...tymczasem wbijajcie na czata :)

Dadex

Al di là delle nuvole
Weteran
Zmiany w ustawieniach pomogły, mój Ikar od dawna dobrze nie funkcjonował. Mogę tylko zaprosić na chata, w miarę możliwości będę pilnował tam porządku.

Dadex

Al di là delle nuvole
Weteran
Ja dodam jeszcze, że pokój zwie się "gothicup" (BEZ spacji).

Lares_

Paladyn Wody
No. Zapraszamy Serdecznie do dyskusji na różne temat :D Rzadko się o gothicu rozmawia :))

Adonix

Całkiem Miły Człowiek
Weteran
hey :) udało mi się odzyskać konto na polchacie : ) widzę że nie mam opa, szczurek zmienisz to? nie byłe na chacie tylko ze względu na to, że nie udawało im się przywrócić mi konta.

Z poważaniem
Adonix

szczurek

Menda serowa
Weteran
Myśle że nie bedzie z tym problemu, wszyscy chyba pamietają ile potrafiłeś przesiadywać na chacie :)

szczurek

Menda serowa
Weteran
Kilka dni temu naszło mnie tak na rozruszanie chata.
Zastanawialem się co zrobić żeby ludzi znowu zaczęli spotykać się w tym miejscu i długie godziny dyskutować na wszystkie teamty.
Do głowy nie przyszło mi nic co mogłoby sprawić że na 100% chat ożyje. Moge was więc tylko gorąco zaprosić do wpadania na chata.

Wymyśliłem sobie coś takiego:
W każdy weekend ( piątek, sobota, niedziela ) będe się starał wpadać na chata tak około 20:00. Z nadzieją będe wyczekiwał was drodzy userzy, sprawcie żeby to miejsce było odwiedzane tak często jak nasze forum.
Część z was pamięta pewnie piękne czasy z przed 3 lat, gdy na chacie zbierała się cała społeczność G.Up.
Na pewno warto podjąć to wyzwanie, wpaść, pogadać o wszystkim, poznać innych userów forum od tej innej strony.

Czekam z niecierpliwością na pierwsze osoby które odwiedzą mnie w tym miejscu w najbliższy weekend.
Może kiedyś chat G.Up znów będzie zaludniony przez 24h/dobe.

Tego wam i soie życze i czekam na odzew :)

Ps: Na chata można się dostać przez odnośnik na stronce, lub przez program Ikari, którego konfiguracje można znaleźć pod tym linkiem.

Nekromanta Boom

Dzika Karta
Weteran
Oczywiście, że będę wpadał, chociaż niestety raczej nie w tych godzinach co ty, szczuru, ale i tak mam nadzieję, że chat będzie pełny :)

daria

Szejn
Weteran
Na mnie można liczyć... Będę wpadać tak od 22 do późnej nocy xD
Więc czekajcie miśki :* :)
Pewnie Wy, tak jak zawsze będziecie świntuszyć :p

Pozdrawiam, Daria.

mogget

forumowy obibok
VIP
na mnie też możecie liczyć :p ale jedno jest pewne - tak jak gildie, czat też nie odzyska swej świetności :p możemy tylko go reanimować ^_^

a tutaj link jakby komuś się nie chciało na stronę wchodzić CHAT G.UP

Dzyl

El Principe
Będę wpadac wieczorami w weekendy :)
Ale troche puzniej niż 20.00, raczej okolo 23.00 :p Mam nadzieje że sporo userów przeczyta ten temat i przypomni sobie o starym dobrym chacie :)

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Spoko...pojawię się o ile będzie możliwość.
W końcu nie raz się pojawiałem...oby tylko dyskusja trzymała poziom :)

Elessar

Inkwizytor
Weteran
Będę wpadać okolo 21. Oczywiście jeśli będzie możliwość.

szczurek

Menda serowa
Weteran
No prosze, dziś mieliśmy mały przedsmak tego co nas czeka w przyszłości.
Na chacie pojawiło się jeśli dobrze pamiętam 8 osób, nie siedzieli cicho ( co dobrze wróży ) wiec zapraszam także w ciągu dnia.
Na sb osobiscie bede zostawiał zawsze info jak w ciągu dnia będe przebywał na chacie, a potem to wejscie na chata stanie się czynnością którą wykonujemy obowiązkowo - tak jak wejście na forum. Zobaczycie ;p

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom