Ikari - Chat G.up

Status
Zamknięty.

Arven

Mr. Very Bad Guy
Weteran
Ja nic nie obiecuję. Może będę może nie, zależy czy będę miał czas. Ale podejrzewam, że w sobotę około 23 uda mi się wpaść. Co do innych dni - zobaczymy.

Franklin

Member
Również postaram się wpadać dość często. Nie jest u mnie z czasem najlepiej, ale zawsze znajdzie się chwila, albo dwie żeby wpaść.

Karpielek

VIP
VIP
Fajna sprawa z tym chatem. Będę wpadał codziennie nawet gdyby nie wiem co się działo ;)

Kacperex

KacŚpioszek
Wpadam, lookam i jak coś się dziej to siedzie ;)
Chat będzie schadzka gejów ;)

E

Electric_Dragon

Guest
Reaktywacja jak na razie udana, tylko jak Kacpi wariuje i wywala wszystkich :p

Kacperex

KacŚpioszek
CYTAT(Electric_Dragon @ 30-10-2008, 18:58) index.php?act=findpost&pid=200384
Reaktywacja jak na razie udana, tylko jak Kacpi wariuje i wywala wszystkich :p

TO nie ja!!
Mówiłem, już to dziś przecież :/

Ja też nie a wszyscy mnie oskarżają :[

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
samo się przecież nie wywala...jakiś dupek robi to dla frajdy bo kicka wszystkich naraz

=BLADE=

Dowódca Rycerzy Wody
jeżeli ma to wyglądać jak dawniej <_< ;) - TO BĘDĘ NAPEWNO heheh :D (5:00 - "tyyy już jest jasno, idę na śniadanie") hehhe

pozdro

szczurek

Menda serowa
Weteran
Zainteresowanie przerosło moje oczekiwania. Doszło do tego że na chacie spotykamy sie właściwie codziennie i to o różnej porze.
Tak więc zapraszam, wpadajcie kiedy tylko mozecie. Czasem trzeba posiedzieć samemu te 10-15 min, ale potem robi sie tłoczno ( zachowując odpowiednie proporcje ;p ). Takie wpadanie na chwile zobaczyc co sie dzieje, wychodzenie a potem jęczenie że nas mało nic nie daje. A jest kilku takich co to myślą że na chacie powinno siedzieć non stop po 15 osób ;]

marto123

Member
Coś widzę że jóż dawno tu nikt nie zaglądał. Szkoda że nie mam z kim pogadać, zaglądajcie częściej na chat. Fajnie by było się zapoznać z kimś. No ale trudno wpadnę innym razem, może będę miał więcej szczęścia i ktoś będzie tu na mnie czekał. Powodzonka rzyczę wszystkim. Xd

Megarion

El Presidente
Jako nowy - stary, mam pytanie... Czat jeszcze działa dniami i nocami? Tak aktywnie, oczywiście? ;]

E

Electric_Dragon

Guest
zawsze pewnie znajdzie się osoba która siedzi. :]

Feomathar

Über Boss
Moderator
Redakcja
A jak nikogo nie ma, to ładnie na SB ogłaszasz że mają wbić ludzie, to możliwe że ktoś wejdzie :]

Vendetta

Deathproof
VIP
Odkopuję temat.

W związku z nową wersją Ikari (ICeQ) sposób połączenia jest inny i prostszy. Po uruchomieniu programu w odpowiednie pola wpisujemy: swój nick, hasło (jeśli mamy konto) i nazwę pokoju, jaką jest GothicUp.
I to właściwie wszystko :)

Zapraszam na czat.

Electric Dragon

Majster
Weteran
Czat gupowy widzę powrócił w łaski po zniesieniu sb. Fajnie gadało o głupotach, skrzyknąć się po parę osób na konkretny termin i można coś zdziałać.

szczurek

Menda serowa
Weteran
Proszę proszę, widzę że czynione są kroki ku temu aby servis powrócił choć w małym stopniu do lat swojej świetności. Chat a właściwie aktywne uczestniczenie w jego życiu jest wielkim krokiem w przód, mimo że dla niektórych jest to "powrót do przeszłości" =)

Electric Dragon

Majster
Weteran
Zapraszam do odwiedzania. Okienko z naszym pokojem będzie otwarte u mnie tak często, jak to tylko możliwe.

Jay_Kay

Magister vitae
Dolaczam sie do E_D, pamietam stare czasy na Ikari :) Rowniez co jakis czas bede zagladal - np. teraz, chociaz siedze w pokoju sam :p

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom