W tym temacie chodzi mi o polsatowski program "Idol". Piszcie co myślicie o tym programie czy jest potrzebny, czy to tylko beznadziejny program. Ja oglądałem wszystkie cztery edycje i powiem, że taki programy są potrzebne do promowania talentów. We wszystkich czterech edycjach było wiele sporych talentów, ale nie wszyscy umieli sobie poradzić po programie. Np. Kszysztof Zalewsi, Alicja Janosz. Byli też tacy którzy po programie radzili sobie świetnie np. Monika Brodka, nie przepadam za nią ale odniosła sukces w Opolu tylko dzięki temu programowi. Pod koniec wymieniejcie osoby z idola które najbardziej wryły się wam w pamięć. Z tych co pamiętam mogę wyminić :
Szymon Wydra, Ewelina Flinta, Tomasz Makowiecki, Alicja Janosz, Ania Dąbrowska, Paweł Nowak, Kszysztof Zalewski, Monika Brodka, Paweł Kowalczyk, Sławek Uniatowski, Maciej Silski i Bartek Szymoniak.
PS.1 Wypowiadajcie się, ale jeśli ktoś nie oglądał lub tesh nie zna się nich lepiej siedzi cicho.
PS.2 Można o tym temacie pisać dość długo więc niech te wasze posty (o ile jakieś będą) mają te pięć linijek.
Szymon Wydra, Ewelina Flinta, Tomasz Makowiecki, Alicja Janosz, Ania Dąbrowska, Paweł Nowak, Kszysztof Zalewski, Monika Brodka, Paweł Kowalczyk, Sławek Uniatowski, Maciej Silski i Bartek Szymoniak.
PS.1 Wypowiadajcie się, ale jeśli ktoś nie oglądał lub tesh nie zna się nich lepiej siedzi cicho.
PS.2 Można o tym temacie pisać dość długo więc niech te wasze posty (o ile jakieś będą) mają te pięć linijek.