QUOTE (Lord Siekacz @ 16-06-2005, 12:42)
Forum jest dobre i o mojej ulubionej grze no zaraz po Gothic oczywiście mam pytanie czemu tam jest tylko jedno foro z Regulaminem i Do Wszytkich Nowych ?
Wiesz, aby oglądać pozostałe materiały forum to sie...........kurde po co ja to mówię, skoro on sam nie może się domyśleć, to jakie on IQ??!!(Albo jest zupełnie zielony)...
No zarejestrowałem się na Twoim Forum, jestem prawie cały czas, ale...siedzę i siedzę i nadal nie ma nikogo!
Czyżby Forum o tak świetnej tematyce już upadło, czy tylko Admin nie ma czasu?
Nie rozumiem ludzi którzy czepiają się do serwera, na którym jest założone Forum.
"DOBRA STRONA/FORUM NIE POTRZEBUJE DOBREGO I DROGIEGO SERWERA DO DOBREGO FUNKCJONOWANIA I DUŻEJ POPULARNOŚCI"
Liczy się pomysł i zaangażowanie, lecz praktycznie nikogo na forum nie ma...
A pozatym phpbb by Przemo ma ciekawe opcje pisania cieniem czy ogniem, niby nic wielkiego ale cieszy.
Następna rzecz: Szata graficzna. Jest trochę słaba, ale jeśli spojrzeć z drugiej strony, to przecież liczy się to, co na Forum jest pisane. Spotkałem kilka for o efektownej-super-wypas szacie graficznej, ale to co tam było - dno.
W przypadku tego Forum radzę zrobić odpowiednik Hobby, aby nie trzeba było gadać tylko o grach, kompach i Necie...
8+/10, za to że to nie następne Forum o Gothicu i tandetnej nazwie typu Gothic_Forever, Gothic_Space, Gothic_RPG, Gothic_Island, Gothic_............. itd.
Za świetną tametykę, lecz nie 9+ bo rzadko ktoś na nim bywa. Z biegiem czasu będzie coraz więcej userów, to zawsze się znajdzie ktoś do dyskusji...
Wierzę iż Forum bardzo szybko rozwinie się i naprawdę warto się tam zarejestrować.
Pozdrawiam.