Help

Status
Zamknięty.

Arminas

Wybraniec Adonix'a
Jak mam ekran logowania to nagle wyskakuje to...

Nie ważne co kliknę, i tak później nie mam dźwięku. Na pewno głośniki działają. I co ja mam teraz robić??

Kacperex

KacŚpioszek
Sterowniki, wirusy, podłacz głosniki jeszcze raz na wyłaczonym kompie ;)

Arminas

Wybraniec Adonix'a
Coś czuje że to nie to, ale sprawdzę... Ten błąd zaczął się pokazywać gdy raz mi prąd odcieli i komp się wyłączył :(

Aniol Stroz

Najlepszy grafik
Moderator
Redakcja
CYTAT(ArminaS @ 12-04-2008, 09:25) index.php?act=findpost&pid=177368
Coś czuje że to nie to, ale sprawdzę... Ten błąd zaczął się pokazywać gdy raz mi prąd odcieli i komp się wyłączył :(

To źle. Bo jeżeli to pokazuje Ci się od tego momentu to mam czarne myśli.. Bardzo możliwe że głośniki mogły się spalić.. W sumie gdy mi wyłączyli prąd a grałem to cały komp się zj*bał. Weź pożycz od kolegi i sprawdź czy u Ciebie działają.

Laska

Active Member
CYTAT
To źle. Bo jeżeli to pokazuje Ci się od tego momentu to mam czarne myśli.. Bardzo możliwe że głośniki mogły się spalić..

Przecież napisał, że głośniki na 100% działają, a poza tym przez spalone głośniki nie wyskakiwałby komunikat o błędzie odczytu pamięci, nie? Moim zdaniem to sterowniki, albo po wyłączeniu prądu uszkodził się jakiś plik windowsa... Zainstaluj sterowniki, a jak nie pomoże zrób formata (format dobry na wszystko :) )

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
W najgorszym wypadku coś mogło stać się z kartą dźwiękową, przez tą przerwę w dostawach prądu. Masz zintegrowaną?
Jednak mimo wszystko, najpierw trzeba spróbować reinstalkę sterów i format (jak pisali powyżej).

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom