i teraz chcialem sie pobawic z kodami jaki jest kod na uriziela bo ten co jest na stronce mi nie dziala znalazlem tez taki kod : IMYTHRILKLING02#8211 ale nie wiem jak zrobic ten znaczek # prosze o pomoc
mythrilklinge02 - O to jest kod na URIZIEL! Chyba działa a zresztą sprawdź, bo ja na kodach nie gram, lecz mam ich dużo! Więc spróbuj, jak nie za działa to dam ci inny!
ok dzieki kodek dziala i jest to chyba ten sam co jest na stronce ale na strronce jest napisany z duzej litery i i ja tez tag go wpisywalem
i to chyba przez to mi nie dzialal a skoro mowisz ze masz duzo kodow to masz moze kod na przyzwanie tego ostatniego szamana orkow orzywienca tego co daje 10k expa lub chociaz tych co daja po 8k (znam ten kod na szmana co ma w ekwipunku duzo miksturek i tego typu pierdul ale on daje tylko 250 expa a to troche malo)
A o co ci chodzi?? Chodzi Ci o tego szamana w świątyniy Śniącego??
Jeżeli tak to o to kod:
orc_priest_0(i tu wpisujesz liczbe, którego szmana chcesz)
Jeżeli o to Ci nie chodzi to dam Ci inny kod!
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.