Helo Moto

Alime

New Member
Hejka:D Jestem Emi przyjechałam z Warszawy i cieszę się, że tu wreszcie diotarłam :))))

Nekromanta Boom

Dzika Karta
Weteran
;***************************************************************

Wydaje się to tak dawno temu kiedy prosiłaś mnie o wywiad na temat Arcanii i Risena ;p. Obiecałaś mi wtedy że wpadniesz do nas i wreszcie jesteś. Lepiej późno niż wcale ;)

Zostań z nami pliz na dłużej, bo abi będzie wreszcie miała konkurentkę ^^

Nekromanta Boom

Dzika Karta
Weteran
Tutejszą moderatorką, jedyną przedstawicielką płci ładniejszej na tym forum, mówię tu o aktywnych użytkownikach :)
Wkrótce się spotkacie ^^

Alime

New Member
Myślę, że zarówno ona jak i ja nie będziemy konkurować :))) Fajnie tutaj.:)Podoba mi sie i chyba zostanę na dłużej.

Nekromanta Boom

Dzika Karta
Weteran
No i o to chodzi ^^.

Tylko uważaj na użytkownika o nicku Nauczyciel ;p, trudno mi wyjaśnic czemu ale uważaj ;p.

No i wpadaj kiedy tylko masz ochote i czas:)

Bojan

Spirit Crusher
Weteran
Powitać. Dobrze, że w końcu jakaś dziewoja zawitała w nasze progi, bo powoli się nam gej-party robiło na forum ;f

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Nick mi znajomy, jakbym gdzieś już go spotkał.
No nic. Miło powitać.
Jak widać Panowie zafundowali ci już ciepłe powitanie, to ja funduje ci bardziej oficjalne :p

CO W TRAWIE PISZCZY Kilka informacji o tym przybytku.
To ta mniej przyjemna część.
Zapoznaj się z regulaminem, żeby później nie było zdziwienia. Bez względu na pleć nie ma taryfy ulgowej za złamanie regulaminu.

Pozdrawiam

Nauczyciel

Martwy Pluszak
Weteran
kobieta!!1nriuhfiuhasez74w28378328rp948uhuzuuhuhuhuhuhuhuhuuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuh2

siemano nowa
uwazaj na plecy

Vendetta

Deathproof
VIP
No cześć ;] Przyda się takie odświeżenie na forum, bo już kilka osób (ja, boom, bojan, drago) odzwyczaiło się od dziewczyn i związało się w pary... Bojan :***
:** Ty byku Ty :**
Zostań na dłużej.

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Wydaje się to tak dawno temu kiedy prosiłaś mnie o wywiad na temat Arcanii i Risena ;p

Znam pogrążając cię szczegóły tej sprawy... ^^

Skądinąd wiem, że dobry z ciebie material na użytkownika G up. Także liczę, że zabawisz tu dłużej i odkryjesz tajemnice tego jakże przerażającego miejsca.

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
kobieta!!1nriuhfiuhasez74w28378328rp948uhuzuuhuhuhuhuhuhuhuuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuh2

siemano nowa
uwazaj na plecy

Abi cię wytarmosi za uszy xd W końcu oddała ci się jako niewolnica

abi

Witch numero Uno
Członek Załogi
witam, w końcu kobieta. mam nadzieję że nie uciekniesz, jak ci się spodoba to dołącz do gildii ew zakonu
podzielimy się tymi 'facetami', wreszcie nie będe sama tutaj wśród tych wygłodniałych zboczuchów :D.

Abi cię wytarmosi za uszy xd W końcu oddała ci się jako niewolnica
pluszaka nie ma za co tarmosić, nawet uszy ma wypchane jakimś lepkim świństwem
aha nikomu sie nie oddałam tylko zostałam zmuszona siłą ;)

El Bastardo

Władca Wiedźm
Moderator
Redakcja
Witaj Alime!
Milo mi powitać na forum kolejną kobitkę.
Nigdy tego nie robię, teraz jednak zapraszam Cię w nasze skromne progi. Zawsze będzie Ci raźniej z Abi. Abi nie może bez nas żyć ;) , zobaczysz zresztą sama co gup robi z ludzi :)

Pozdrawiam.

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
i sobie poszla ;p

jakze to bylo przewidywalne ^^

hahahah zbiegło się stado wygłodzonych wilków i się dziewczyna spłoszyła. Za mili byliście ciecie xD

Nekromanta Boom

Dzika Karta
Weteran
Niepotrzebny spam się tu rodzi, nowa koleżanka i wszyscy szczają po nogawkach ;p

Ja i Emi to mamy już wiele przegadanych wieczorów za sobą ^^, obiecała mi że tu wpadnie i zostanie, także liczę że jej obietnica się dokona :) -

Alime

New Member
Nie uciekłam ,nie uciekłam, ja taka płochliwa nie jestem :)) Baaardzo dziękuję za miłe przywitanie:) Abi, El Bastardo, Nauczyciel,Yeed, Fahrenheit (dobrze napisalam?:))Rangiz, Bojan a przedewszystkim mojemu mistrzowi i mentorowi Nekromancie :))))

Do góry Bottom