Hej

Apokaliptus

New Member
Nazywam się Dawid i mieszkam koło Katowic,aktualnie mam 17lat;) ghotica jedynkę przeszłem i teraz meczę dwójkę noc kruka;)
Jeszcze nigdy nie interesowałem się tak żadną gra jak ghotic chyba ta gra jest dla mnie;D
Ogólnie lubię gry RPG które są inteligentne:pP

E

Electric_Dragon

Guest
Po częsci gothic wymaga użycia inteligencji :)

Witaj, miło powitać kolejnego nowego użytkownika. Obyś nie stał się kolejnym szarym g.upowcem, co się przywitał i zniknął.

dudekkss

Carcass
Weteran
Redakcja
A no witamy. Ne dość że rówieśnik to jeszcze fan gier cRPG. I do tego zawładnięty przed Gothica. Dobrze, że coraz więcej takich ludzi interesuję się tą grą i przychodzi na to forum. Miejmy nadzieję, że nie uciekniesz za szybko i nie zrazi Cię surowość moderatorów ;] Życzę miłego pobytu na forum i wielu regulaminowych postów ;]

daria

Szejn
Weteran
Oooo jak fajnie a gdzie dokładnie mieszkasz?? Ja mieszkam w Katowicach, może sie znamy?? :p

Apokaliptus

New Member
Mieszkam w Jaworznie,chyba się nieznamy,ale kto wie;)
Tak na forum postaram się być jak najczęściej ;PP

Phantom Lord

Active Member
Apokaliptus? Fajny nick, trochę mi się z eukaliptusem kojarzy, ale klimatyczny :D

Witam na forum i życzę udanej kariery usera

Apokaliptus

New Member
Haha widzę,że sami dowcipnisie tu zaglądają xD
PS: zanim przeczytam te wszystkie mądre i mniej mądre posty to minie trochę czasu;PP

Arminas

Wybraniec Adonix'a
Nie wiem jak ty chcesz przeczytać wszystkie posty :p (148963 posty)... Ale powodzenie, to zajmie ci duuuuuuuużo czasu. :D

Arminas

Wybraniec Adonix'a
Nie czytaj wszystkich :p... Taka moja rada. Na razie poczytaj przypięte/nowe/sławne tematy z jakiegoś działu :p Jak dla ciebie to chyba będzie dobry G2 :D

Aniol Stroz

Najlepszy grafik
Moderator
Redakcja
Rzadko z kim się tu witam ale ty wydajesz mi się być ciekawym userem : ). Jakby tu zacząć.. Eukaliptusie.. brr.. Apokaliptusie.. Witam Cię serdecznie na forum Gothic Up. Pisz mądre posty, bądź aktywny. No i nie czytaj wszystkich postów xD. Weź tylko te co są nowe ;]. A i nie zapomnij o regulaminie.

Apokaliptus

New Member
Tak regulamin było coś takiego;D ,ale na pewno mądrzy admini pokarzą mi dobrą drogę jeśli będzie coś nie tak xd

Do góry Bottom