Gup Bardziej Sprzętożerne Niż Crysis 2

Status
Zamknięty.

abi

Witch numero Uno
Członek Załogi
mi się tnie od dawna (czyli minimum od roku) na wszystkich przeglądarkach z tym że na safari śmiga ładnie o ile nie ma za dużo pierdół nawrzucane na gównej stronie forum (prawa kolumna), oraz jak w postach nie ma za dużo grafik itd, po wyłączeniu sb śmiga mi o 3/4 szybciej. jak kolumna po prawej za bardzo muli to ją sobie zamykam i śmiga miodzio a mega kolorowe posty czy tematy omijam z daleka :D

sprzęt mam jakieś 4 lata (żaden full wypas bo to lapek i G3 nie ruszy za żadne skarby więc złoma mam i tyle), totalnie zamulony od śmieci (jak to u baby) i błaga o format. być może to główna przyczyna mulenia u mnie oraz karta graficzna (niestety). mimo wszystko na safari śmiga całkiem przyzwoicie i nie narzekam. po prostu ze względu na gup musiałam zainstalować dodakową przeglądarkę i tyle. da się? da :p
a kto każe komuś w pracy czy w szkole włazić na forum? w pracy się pracuje a w szkole uczy a nie bryka po forach ;)

edit: ło masz kacpermix czyta właśnie te wypociny

Electric Dragon

Majster
Weteran
W chwili wolnego czasu dodam coś od siebie. Jeśli macie pomysły na nowy lay or cokolwiek, nikt Wam nie broni rzucać pomysłów. Ale co innego wprowadzanie w błąd błędną nazwą tematu. Osobiście uważam, że to tylko i wyłącznie wina kompa, jeśli chodzi o mulenie strony i forum.

Lepiej byście potworzyli nowe obrazki tła dla forum ;p i nie narzekajcie :)

Aniol Stroz

Najlepszy grafik
Moderator
Redakcja
Przełączyłem sobie na ten ciemny skin teraz i chyba wiem co jest problemem dla niektórych.
Wszędzie pełno grafiki ;p. Chodzi mi tu o obrazki z gry - m.in w tle, na wszystkich belkach z działami etc. Wygląda to bez wątpienia ładnie, tylko że właśnie posiadaczom słabszych pudeł może trochę ścinać ;p.

Cedric

GołoWąs
Skoro już w temacie skinów jesteśmy : Co zrobić ,aby tłem GUpa nie był ten zameczek ?
Bo jak zmienie tło na "kamienie"(kuwa ,czemu jak tu pisuję ,to zawsze mi się rymuję ? :trollface: )to gdy zrefreshuję strone wraca mi stare tło.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom