Gry

Status
Zamknięty.

daria

Szejn
Weteran
Witam ;)

CHciałam Was poprosić, abyście polecili mi jakieś fajne gry, rpg lub "coś w ten deseń".
Bo z piątku na sobotę jadę na Mazury, nie jestem pewna czy będę miała tam internet.
Wiadomo, że będę tam też na wsi siedziała, czasem mogę zostać tam sama, jak do pracy pójdą wszyscy, więc chciałabym sobie umilić czas jakaś gierką, tak tak wiem, zajebiste zajęcie na wakacjach, ale cóż... :D Trzeba się zabezpieczyć na wszelki wypadek... ^^
A więc polecicie coś? Tylko coś, co się szybko nie nudzi i nie musi to być jakaś znana gra, z rozwiniętą fabuła, po prostu znośna, bo w gry i tak nie gram, więc jak wrócę stamtąd będzie mi ona zbędna na komputerze. ^^

Pozdrawiam, Daria.

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
rpg?
KOTOR, KOTOR II, Dragon Age......jak sobie przypomne to dodam.

Arven

Mr. Very Bad Guy
Weteran
RPG? O Gothicach pisał nie będę, bo to chyba oczywiste.

- Fallout 1 i 2
- Baldur's Gate 2
- Icewind Dale
- Neverwinter Nights 1 i 2
- TES III: Morrowind i TES IV: Oblivion

To te lepsze. W sumie mogę polecić też dobre hack'n'slash, takie w sam raz żeby usiąść na kilka minut i popykać.

- Diablo II
- Sacred

Ze strategii:
- Heroes III
- Warcraft 2 i 3.

daria

Szejn
Weteran
Kurde, że ja nie pomyślałam o Diablo i Heroesach ^^ Dzięki Arven.

No i tego Dragon Age sobie spróbuje ^^. Też dzięki szkelo ;)

Dobra w sumie to już wszystko, więcej gier nie potrzebuje, a sama nie potrafiłam nic konkretnego wymyślić ^^
Sory szanowna administracjo, trochę zaśmieciłam takim tematem na kilkanaście minut ;P

Topic closed.
Pozdrawiam, Daria.

Feomathar

Über Boss
Moderator
Redakcja
Po co Ci RPG ?
Poszukaj Elastomanie, prosta zręcznościówka a u mnie na kompie mam ją od dobrych kilku lat i ciągle w nią gram, niemal co dzień : p

daria

Szejn
Weteran
Eeee elastomania bleee :p
RPG dlaczego? Może dlatego, że chyba tylko ten typ gier mi podchodzi. Inne mi się za szybko nudzą, jeden dzień i trzeba by było grę zmieniać ;P

Pozdrawiam, Daria.

LeCroix

Member
Hmmm... może jestem zwykłym użytkownikiem i nie powinienem doradzać moderatorom, adminom itp. ponieważ zawsze sobie uświadamiam że mniejszego rangą użytkownika nie słuchają, ale no cóż polecam Gothica 1 i 2 a tak naprawdę Baldur's Gate i Dragon Age.

daria

Szejn
Weteran
może jestem zwykłym użytkownikiem i nie powinienem doradzać moderatorom, adminom itp. ponieważ zawsze sobie uświadamiam że mniejszego rangą użytkownika nie słuchają

Skąd takie przypuszczenie? Każdy traktuje każdego na równi, a już na pewno w takiej sprawie jaką ja tu poruszam :p
A za propozycje dzięki Ci, właśnie zdecydowałam się na Dragon Age'a, dużo o nim poczytałam, screeeny obejrzałam i właśnie jego będę męczyć przez 2 tyg ;D

Pozdrawiam, Daria.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom