QUOTE (vrizz @ 10-07-2005, 14:27) spoxik komixy!!
ekhem ale się wysiliłeś... może nie powiesz że to spam? :| ech trzeba było jeszcze zrobić tu posta o treści: "Hmm" to by było niezłe... Spójrxz powyżej jak niektórzy się rozpisali na temat tego komiksu pisząc własne refleksje czytając komiks, a ich ocena była ROZBUDOWANA. Jeśli nie wiesz o co mi chodzi to uświadomie ci to do twego mózgu pod tą kopułą iż rozbudowana ocena zawiera krytykę obiektywną, (obiektywna hmm następne trudne słowo... radzę skorzystac ze słownika) zawierającą plusy, minusy oraz ocenę podsumowującą (nie musi być liczbowo, wystarczy słowna ocena...pisemna). Radzę tobie dobrze się zastanowić nad tym co piszesz zanim to wyślesz gdyż tu moderatorzy pilnują (mam taką nadzieję) i dostaniesz ostrzeżenie... a na co ci to? Więc nie napijaj na *chama* postów ile wlezie nie pełnuymi zdaniami. Napiszesz dwa wyrazy i się cieszysz? ech chyba tylko z tego iż zaśmiecasz takim czymś te forum przy czym nakładasz roboty stróżom tegoż miejsca. Mam nadzieję iż przeczytasz sobie co tutaj zamieściłem, następnie przeczytasz regulamin forum i przemyślisz to sobie dokładnie... Nie będę się rozpisywać lecz pammiętaj iż nie liczy się ilość postów ale ich jakość.
Z pokorą kłaniam się moderatorom, którym *odebrałem* (jeśli mozna tak to ująć) ich część pracy lecz czułem nie przemożoną potrzebę by to uczynić.
Z poważaniem
Adonix