Ja mialem Gothica 1 ale na poczatku to był p**** . Potem od kumpli dostalem Orginal Gothica 2 w ktorym byla kartka co mozna zamowic Gothica 1 za 39,90zł wiec zamowilem. A wiec moja historia trwa od polskiej premiery Gothica 1 wiec 3 lata(chyba)
Kilka lat temu, kiedy miałem zdaje się 7 lat, zażądałem od starych Gothic II. W pudełku, był: Gothic II i Gothic I. Przez kilka lat, grałem tylko w Gothic II, ale kiedy dorosłem zacząłem grać też w Gothic I.
a mnie tę grę polecił kolega mówiąc:"mam fazową grę o rycerzu" zagrałem i gram do dziś...
nawiasem mówiąc: czemu śmiejecie się z Ur-Shaka? że mam 10 lat? i co z tego? pisze sensowne posty, jest w porządku na forum. i to jest ważne.
a mnie tę grę polecił kolega mówiąc:"mam fazową grę o rycerzu" zagrałem i gram do dziś...
nawiasem mówiąc: czemu śmiejecie się z Ur-Shaka? że mam 10 lat? i co z tego? pisze sensowne posty, jest w porządku na forum. i to jest ważne.
Gdybyś dokładniej przeczytał mój post to zauważył byś ,że napisałem tam,że Gothica II wydano w Polsce w 2003 więc jeśli mówił,że miał 7 lat to teraz miałby 8,ale skoro mówi,że ma 10 to wtedy miał 9 nie 7,twórczóści trochę i nic więcej