Dobra JAM JEST URLICH VON HGIV i wam tłumacze
Naturalnie był także JoWooD - News.De z przedstawicielem na miejscu który mógł szybko zebrać kilka faktów.
Tak kucharz (w dosłownym tłumaczeniu) zacznie od zwolnienie z długi JoWooDs (do którego znacznie się przyczynił)
i zatrzyma teraz w mniejszośći udziały 46%. Razem akcje są warter 6,4 miliona(co za gnojki... waluty nie podali, ale
pewnie euro)... dalej mówione jest o aktualnej sytuacji JoWooD, ale to mocno trudno przetłumaczyć.. pomijam (nie jest to istotne)
A teraz płęta
Najbliższe kroki pod względem rozwoju JoWooD były na walnym zgromadzeniu nadpoczęte. JoWooD chce zatem w rozwój gier na PSP zainwestować
(jakże to smutne...) Przez rosnący rynek konsokli, niskie koszty produkcji.Dla Casual Games jest głównym celem rozwój gier na PSP
No i najgorsze, wiem że się napaliliście ale musze was rozczarować... mnie też to smuci (choć mam PSP)
Na pc, jak również na inne konsole (głownie PSP) mają pokazać się gry:
Bractwo 2
SpellForce 2
SpellForce 2. 5
SpellForce Special wydanie
Gothic 3
Pancerz elita Action
Pancerz elita Action Addon
Bractwo 2 Addon
Z reszty co tu czytam (bo przetłumaczyć tego już nie potrafię) wynika że gothic 4 wychodzi na konsole PSP a nie na PC
pozdro.
P.S - mogą wyniknąć pewne nieścisłości pod względem mojego tekstu, ale starałem się jak moge.